2015-01-15 21:13
А давайте ділитися відгуками про засоби по догляду за волоссям і тілом. Наша сім'я користується ось такими. Найбільше нам до душі полуничний гель для душу. Той який з коровою. А Ви чим користуєтеся?
5

Коментарі 5

  • 2015-01-15 21:43
    а я нещодавно отримала декілька засобів Tiande. Також там шампунь і бальзам з коренем женьшеню. У самому шампуні прямо у пляшці стоїть цей корень) Користуюсь два тижні, але результат мене дуже радує. Хоч і аромат незвичний, але волосся після застосування просто чарівне) У мене на стіні десь фото є)
  • 2015-01-15 22:32
    Чесно кажучи, я користуюся шампунем будь-яким. Просто одного разу стала в супермаркеті і перечитала склад на шампунях усіх фірм. Виявилось, всі вони абсолютно однакові, різняться тільки запахом. «Так зачем платить больше»? А от кондиціонер у мене від Бреліл, дуже задоволена якістю: волосся м’яке, слухняне та гарно розчісується.
  • 2015-01-16 17:37
    Джонсонс бебі, на мою думку, один з найкращих шампунів для малюків) 
    Здається, вони ще випускають шампуні і для дорослих теж. 
    Але мені найбільше подобається Ів Роше, як гель для душу, так і шампунь. Проте найчастіше користуюсь шампунями білоруських виробників, таких, наприклад, як Беліта.
  • 2015-01-16 19:07
    О, Фортес - колись маска цієї фірми попалася мені в фарбі для волосся і настільки сподобалася, що я відразу замовила собі всю серію. Проте засоби в баночках, які прийшли із магазину, не мали нічого спільного з тією маскою - волосся стало тьмяним, почало випадати, з'явилася лупа. Я тоді дуже розчарувалася(
  • 2015-01-17 00:56
    Довго підбирала собі шампунь. Потім років чотири користувалася шампунем та бальзамом для волосся фірми Amway. Спочатку була в захваті, а потім наступило розчарування... Перукар порадила змінити засоби, обґрунтував "звиканням волосся до шампуню". Зараз користуюся pantene. Результатом задоволена. Не вважаю, що всі шампуні однакові. Я краще переходжу з немитою головою та не буду її мити першим-ліпшим. Для свого малюка обрала bubchen.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.