2015-04-29 21:54

Засіб від алергії

Нещодавно одна з мешканок Бетапроджект (Нюша) ділилася своїм горем - червоні плями по всьому тілу у малюка. Такі алергічні прояви, але в меншій мірі турбують і нашу дитину. Періодично сипле ніжки, шию і навколо рота. Скрізь, де шкіра суха, або піддається роздратуванню (на шиї мотузка від хрестика, на ніжки потрапляє рідке мило при підмиванні, навколо рота постійно крутяться руки і течуть слюні, так як лізуть зуби і т.д.). Давали дитині Едем, мазали Пантестином, Бепантеном... Поки на гормональні мазі не наважилися. Допомагає на деякий час. Але не будеш же вічно напихати дитину ліками. Моя мама вже місяць наполягає, щоб дати малюкові перевірений народний засіб. Так вона лікувала діатез у мене, у сестри і у нашого двоюрідного брата... Родню можна перераховувати довго :-). Зважилася нарешті. Відварила яйця, очистила шкарлупу від плівочок, висушила. Попросила у сусідки кавомолку... І... Не повірите! Вона винесла мені ПУДРІЛКУ. Ми сміялися всі, коли почули цю назву. Така ось стара радянська штукенція. Нагадує маленьку м'ясорубку. Призначена для подрібнення цукру в пудру. Ох і трудомісткий це процес, я вам скажу, перемолоти на ній шкаралупу. Але не про це мова, упоралися ;-)
Склали в суху баночку і в холодильник.
Давати треба на рік життя - 1 кінчик ножа шкарлупи. Змішати з крапелькою лимонного соку, щоб перешипіло (гаситься, як сода). Давати щодня в один і той же час протягом місяця. Сподіваюся, допоможе.
П.С. Комаровський пише, що це те ж саме, що давати глюконат кальцію.
А як Ви думаєте, допоможе?
13

Коментарі 10

  • 2015-04-29 22:43
    Скажу, що я вперше чую про таких перевірений народний засіб від алергії. Можу сказати точно, що він не нашкодить, мені самій довелося випробувати на собі перемелені шкаралупи від яєць, тільки без лимонного соку. В них дуже багато кальцію і я сама в цьому переконалася. В мене був період внезапного руйнування зубів і завдяки цим шкаралупкам, руйнування припинилося і навіть це позначилося на моєму волоссі, воно стало міцнішим. Думаю, про таких засіб повинні знати всі. Дякую вам!
    • 2015-04-30 19:39
      На здоров'я)
  • 2015-04-29 22:43
    О, і про мене згадується в записі)))) Сподіваюсь, що Вашій дитинці допоможе. Щиро Вам цього бажаю. Напишете потім, чи помітили результат. Я давала якось і кальцію глюконат, і шкарлупу перепелиних яєць... Тепер надіюсь, що переросте. Бо, як я зрозуміла, не існує ліків від АД, які змогли б вилікувати назавжди, а не замаскувати хворобу((((
    • 2015-04-30 19:39
      Обов'язково розповім)
  • 2015-04-30 08:18
    Шкаралупа від яєць як засіб від алергії - ніколи не чула. Хоча засіб хороший. На мій погляд, його, якщо й давати, то давати вже дорослішим дітям, скажімо, школярам. Така кількість кальцію і в дорослому організмі не завжди засвоюється, а що ж казати про малюків, у яких ще тільки ріжуться зубки.  
    А з приводу діатезу - не спішіть напихати дитину ліками. Діатез буває у всіх діток. Тільки варто лікувати не наслідок (висипання), а визначити на який продукт у дитини алергія, вилучити продукт, а потім поступово привчати дитину до нього. Якщо ж це не продукти, то дайте організму дитини самому боротися з недугою. Дисетин, Бепантен і т.д. єфекту не дадуть, але знімуть неприємні відчуття для малюка, а недугу організм повинен подолати самостійно.
    • 2015-04-30 19:40
      Згодна з Вами повністю, але щось робити потрібно(((
  • 2015-04-30 09:14
    Меня в детстве также пытались вылечить от аллергии... увы. Но! Моя аллергия имеет другой смысл, не дерматологический. Кроме того, этот способ я знаю как хороший способ насыщения организма кальцием. Потому, если аллергию не вылечит (скорее так и будет), но косточки точно укрепит. Только вот мне не лимон.сок давали, а с жиром каким-то разбавляли. Маленьким детям лимонный сок? осторожно.
    • 2015-04-30 19:40
      Нам вже рік) Можна) Там треба капуську зовсім!
  • 2015-04-30 19:41
    Чому у нікого не викликало здивування згадування пудрілки. Я ніколи зовсім про таку не чула)))
    • 2015-05-03 14:50
      Так, твоя пудрілка, щось як діназавр. як з іншого життя. Я проживши більше пів століття жодного разу не зустрічала такої машини- крутілки. Так найцікавіше назва у неї - пудрілкі. А ось з приводу лік від алергії, воно мене врятувало двічі. Це коли у алергія була дочурки і коли у чоловіка теж сильна алергія на бензин. Через місяць все пройшло. Тільки от шкарлупки від яєць були білі, від інших курочок.

Наступний запис

2015-04-28 22:19

Трансгенні продукти можуть бути корисні?

8
13

© 2010 - 2024. Всі права захищено.