2015-03-22 10:00

Наш помічник - стілець для годування Baby Club

З'явився цей жовтий красень у наш родині, коли діткам було по п'ять місяців. З півроку він використовувався вже по повній. Перш ніж його купити, вивчили багато різних фірм і моделей. Купували не новий, але у відмінному стані. В результаті зручний багатофункціональний стілець за розумні гроші. У ньому зручно годувати малюка, грати з ним, саджати, коли необхідно зайнятися домашніми справами. Найголовніша перевага, що між ніжок є перекладінка. Тому дитину можна взагалі в ньому не пристібати! Миється відмінно. Яскраве забарвлення. Є підсклянник. Два положення: сидяче і напівлежаче. Чесно, напівлежаче ніколи не використовували. Завдяки роликам його зручно транспортувати по квартирі. Складається. Загалом, суцільна радість. Мінусів у використанні поки не знайшла. Рекомендую!
3

Коментарі 5

  • 2015-03-22 19:36
    Гарний стілець. Ми брали трохи інший - трансформер. Коли друзі спитали, скільки він кошутє, і почули, що ціна біля 650 грн - дуже здивувалися. Шість років тому стільці-трансформери коштували значно дорожче. Спинка там лише в одному положенні, весь стульчик з дерева. Трансформується в стілець зі столиком окремим, як парта) Зараз за тим столом малює, займається, а от їсти ми звикли за великим столом:)
    • 2015-03-22 19:58
      Спасибі) Ми хотіли пластиковий, а не дерев'яний
  • 2015-03-23 12:03
    Купили дитячий стільчик відразу після народження сина, так як він був в нашому списку найнеобхідніших дитячих речей. Особливо не вибирали, більше орієнтувалися при виборі на співвідношення ціна і якість. Та й вважаю, що стілець в першу чергу повинен бути функціональним, а всякі вбудовані іграшки тільки увагу дитини від їжі відволікають. Сподобався Сосо baby, тим що цей стільчик - трансформер, в майбутньому відпаде необхідність купувати набір стіл і стілець для малювання або ліплення. Легко мити. Малюкові сидіти високо і зручно, все видно. Користуємося активно з 6 місяців, зараз більше року, спокійно їсть, знає, що це його персональне місце за столом.
  • 2015-03-23 17:35
    Ми купили дерев'яний. Дуже раділи покупці, та й малій подобалося сидіти в стільці. Я думала, що нарешті мені стане трошки легше справлятись з дитиною: посадила, дала іграшку і можу займатись своїми справами. Але так тривало недовго. Доня підросла, і почала вставати в стільці. При чому робить це досить швидко, і залишити її не можна ні на хвилинку.
    • 2015-03-23 19:14
      Оставлять, конечно, нельзя) Но делать рядом что-то можно

Наступний запис

2015-03-21 18:05

Подушка трансформер то можливо?

11
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.