2015-01-15 21:32
Універсальний засіб - #Гель для душу
Нещодавно у нас закінчився шампунь. Справа була ввечері, тому купити новий не було можливості. І я вирішила спробувати помити голову звичайним гелем для душу. Є спеціальні засоби "Два в одному", які замінюють і гель, і шампунь. Але в моєму випадку був той, який бузковий на фото (з іланг-ілангом). Спочатку я звірила складові шампуню і гелю для душу. Яке було моє здивування, коли вони практично повністю співпали! Мій експеримент закінчився добре. Волосся виглядає доглянутим, що не пересушено, і не жирне. Два дні зберігало свою свіжість. Виходить, що це маркетинговий хід - ділити засоби на гелі та шампуні? Як Ви вважаєте?
8

Коментарі 7

  • 2015-01-16 11:46
    нє-нє-нєєє ))) такий результат може бути один - два рази...може трошки більше, це залежить відь здоров`я та імунітету до "отрути" у Ваших волос. Всі ці розкручені ренди у формулі застосовують активні ПАВи (поверхностно-активные вещества). Вони таки ідеально змивають бруд, жир, та інше, але й вщент висушують кожу та руйнують її склад...Люди з тонкою та чутливою шкірою це помічають одразу...але таких людей не багато. То ж Ви цим гелєм "убєте" Ваше волосся висушивши його і зробивши ламким...Взагалі всі ці рекламні шампуні...гелі треа повикидати та знайти максимально натуральні...де ПАВ майже не використовують, а заміняють його на "мыльный корень"
  • 2015-01-16 15:12
    Я взагалі повністю відмовилась від магазинних шампунів з додаванням ПАР. Купую тверді шампуні які дівчина робить сама. Мию волосся вже декілька місяців, воно має кращій вигляд, не випадає, стало сильнішим. При тому, що в мене на голові три волосинки в два ряди. Єдиний недолік – такі шампуні не дають блиску волоссю, як магазинні.
  • 2015-01-16 17:31
    До речі, я читала, що хтось раніше теж проводив схожий експеримент (використовував гель замість шампуню) і теж не відчув великої різниці. Так само і з шампунями для чоловіків і для жінок - дія однакова) 
    Ми зазвичай думаємо, що добре митиме той шампунь, що гарно піниться, але насправді чим менше піниться шампунь, тим менше в ньому гугів і тим менш небезпечним він є.
  • 2015-01-16 19:02
    Дивилася передачу по телевізору на подібну тему. Правда, там досліджували різницю між гелем для душу, засобом для інтимної гігієни та засобом для вмивання. В результаті вийшло, що у їх склад і дія були майже ідентичними. Проте особисто мені приємніше використовувати усі засоби за призначенням. 
    До речі, колись у мене закінчилась піна для вмивання і я вмилася рідким милом Сейфгард - відчуття були жахливими(
    • 2015-01-16 22:25
      Звичайно, Сейфгард дуже сушить шкіру. Він і руки, до речі, теж сушить, не тільки обличчя. Якби Ви вмилися зволожуючим рідким милом для рук, різниці б не відчули. Рівно, як і засіб для зняття макіяжу. Все життя вмиваюся і нічого. А от з гелем для душу я вперше експериментувала. Результат на обличчя! Чисте і доглянуте волосся.
  • 2015-01-17 18:27
    в мене була така ж ситуація, я і у Вас. За певних обставин довелося мити голову гелем для душу. якщо чесно, великої різниці я не відчула. зазвичай я мила голову шампунем для сухого волосся, а після миття гелем волосся дещо пожорсткішало. напевне, більше не буду робити таких експерементів з волоссям,томущо воно дуже чутливе. буду продовжувати мити голову перевіреними засобами.
    • 2015-01-17 22:29
      Я тоже разницы не ощутила. Уже вторую неделю пользуюсь гелем, как шампунем и ничего не сушит :-)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.