2015-02-10 08:24
У всіх на вустах зараз #ДеньСвятогоВалентина . Хто у стосунках, говорить та переймається подарунками, самотні показують, як їм все одно, крамниці солодощів та квітів в очікуванні ажіотажу. Чому неофіційне #свято в нашій країні таке популярне?
З історії відомо, що Святий Валентин був захисником коханих та проводив таємні шлюбні церемонії. Однак 14-го лютого день аж трьох Валентинів - Римського, єпископа з Інтерамни та провінціала з римської Африки. Точної версії свята немає, проте ми знаємо, що традиція святкування прийшла до нас з заходу.
Як Ви відзначаєте? Діліться ідеями та цікавими історіями цього свята:)
4

Коментарі 2

  • 2015-02-10 12:52
    День Святого Валентина - чаруюче свято справжнього кохання. Коли в душі, мізках та усьому тілі безмежне кохання. Історія виникнення цього свята вражає. На мою думку, свято треба справляти один на один з коханою людиною. Романтична атмосфера, свічки, щось смачненьке на столі та очі коханної людини поряд. Кожна людина очікує та відчуває це свято по різному. Хтось, одягнувши маску байдужости, чекає зустрічі з другою коханою половинкою, а хтось вже зустрів кохання всього життя, і просто веде підговку святкування: готує подарунок, прокручує в голові ідею, як відсвяткувати, що приготувати, як вразити кохану людину.
  • 2015-02-10 13:11
    Це свято чудовий привід виділити час, щоб забути усе, відкласти справи і побути разом з коханою людиною. У нас маленьке немовля, тому кудись піти немає змоги, посидимо вдома разом з чоловіком, заздалегідь накупимо смачненького, подивимося комедійний фільм, пограємо в настільну гру, поїмо вкусняшок. Ось таке у нас у цьому році «домашнє» безалкогольне (бо годую грудьми) свято. У минулому, пам’ятаю, ходили в ресторан, кіно та гуляли містом.

Наступний запис

2015-01-16 09:11

Sad after-party.

6
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.