2015-02-19 20:26
Ви вірите, що можна десь щось просто так виграти? Я вірю, бо пять років тому несподівано виграли #подорож до Європи. В одному з ТРЦ проводилися новорічні заходи і всі бажаючі могли взяти участь у розіграші цінних подарунків. Головний приз – подорож на двох до Європи. Що сказати - щастя повні штани)) Дуже несподівано і неочікувано. Потім, коли вже з подарунковим сертифікатом звернулись до тур-оператора, то нам сказали, що їдемо ми до Угорщини з можливістю поїздки у Відень. До того ж потрібно було самим оплатити дорогу і візу :) Тобто виграли ми тільки проживання в готелі і декілька екскурсій. Та все одно ми буде щасливі:) Батьки до останнього дня не вірили, що ми щось виграли, бо зазвичай щось губимо завжди :) То ж провели ми незабутній тиждень у прекрасному #Будапешт 'і і досі згадуємо з посмішкою той новорічний #виграш . Коли буде настрій - трошки напишу, як воно там класно:)
8

Коментарі 5

  • 2015-02-19 21:10
    Нічого собі! Ну ви і везучі)) 
    Я колись в новорічному конкурсі привітань від Київстара виграла телефон. Після того постійно намагаюсь ще десь прийняти участь, однак безрезультатно. 
    А що на першому фото? Дуже гарно!
    • 2015-02-19 21:31
      Ми тоді ще повигравали косметичку, термо-кружку, шапку, ще якісь дрібниці) Але на тому наша виграшна карма закінчилася))) На першому фото - термальня купальня в печері. Тепла водичка, іноді включають сильний напор і ти пливеш собі по тунелях) Ще є печера з дуже високими стелями. Там темно тільки підсвітлюється вода із дна. Чарівне місце! Ще там постійно хтось співає, бо вражаюча акустика:) Це вже на виїзді з Угорщини. А в самому Будапешті є купальня Сечені - громандий комплекс купалень з термальною водою різної температури і хімічного складу. То рай на Землі)
  • 2015-02-20 13:10
    Гарна несподіванка під Новий рік) Оце вже точно, що в новорічну ніч відбуваються дива)) Я лише пару раз вигравала щось у якихось акціях. Один раз - 100 гривень від корона. Але так їх і не забрала. За ними треба було їхати до Києва. Підрахувала, що більще витрачу на дорогоу і їжу в Києві. А другий раз - набір засобів для обличчя Гарн'єр від ТВ Гід. Відтоді інколи для різноманнітя приймаю участь у всіляких акціях. 
    А фото дуже гарні. Друг, який їздив до Будапешту, розповідав, що це неймовірної краси місто).
  • 2015-02-20 13:24
    Вау! Вам дуже пощастило, радий за Вас) Я вірю, що можна виграти, але таких виграшів в мене ще не було)  
    Особисто я вигравав навушники (для цього мені потрібно було зібрати 10 пачок від цигарок, тому прийшлося курити саме цю марку).  
    Ну і я був свідком того, як люди вигравали телевізор та пилосос. Коли в нашому місті відкривався АТБ, був розіграш подарунків) Я також брав участь, але не виграв)
  • 2015-02-26 19:34
    Действительно неимоверная история!

Наступний запис

2015-02-12 15:19

Знову згадую #Крим

8
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.