2015-01-29 14:50
Впевнена, що майже всі впізнають ці краєвиди. Може я перебільшую, але вже сумую за Кримом і трохи не по собі стає, коли думаю, що скоріш за все найближчим часом там не побуваю.. Так, сервіс в Криму деколи гірший, ніж в Турції або Єгипті, та й ціни трохи кусаються, але все одно частенько їхали саме у #Крим . І так склалося, що найчастіше бували у містечку #Алушта . Там щороку проводилися спортивні змагання (корпоративний захід) на спортивній базі #Спартак . Якось так вийшло, що й медовий місяць в Алушті ми були, в пансионаті Магнолія. Алушту обійшли по всіх стежках. На згадку лишилися фото і сувеніри, згадки і тепло. Дуже сподіваюсь, що побуваю там знов.
6

Коментарі 4

  • 2015-01-29 20:17
    Я переживаю цей смуток разом з вами. Наш, а точніше вже не наш Крим відрізняється від заграничних курортів неповторними краєвидами, ось чому нас туди так притягує. А особливо горний Крим, де краєвидами можна милуватися з висот.
  • 2015-01-29 21:11
    Як я Вас розумію!( Я п'ять років провчилась у Севастополі, і зараз все частіше мене накриває ностальгія за цими роками. Стільки приємних спогадів, стільки особливих місць, рідні стіни університету... І зовсім не віриться, що більше я там не побуваю, не навідаю викладачів, не прогуляюсь студмістечком.( Але як згадаю останні місяці там (цього літа), то така образа бере, що, чесно кажучи, й їхати не хочеться!
  • 2015-02-08 13:07
    Нам остается только ждать и надеяться, что когда-то политическая ситуация между Россией и Украиной разрешится и все устаканится и мы все вернемся к прежней жизни.... Очень жаль, что политическая ситуация развернулась таким образом, что мы все стали жертвами и потеряли какую-то часть себя...(( увы...
  • 2015-02-20 10:59
    Згодна з Вами, теж сумую за Кримом. Тільки мені дуже полюбився Гурзуф, в Алушті були кілька раз проїздом. Доречі, у нас із чоловіком теж був медовий місяць у Криму (точніше, тиждень) - в горах. Спогади дуже яскраві.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.