2015-03-15 16:07
По неділях у мене зазвичай День #здоров 'я. В тренажерному залі я займаюся виключно для свого задоволення, ніколи там не загинаюся. Інколи, як сьогодні, буває дуже рівний і спокійний настрій, тому захотілося навантажитись спокійно, якщо можна так сказати:) Для розминки - орбітрек, а для основого навантаження - є такий чудовий #тренажер "Сходи". В ньому декілька режимів, і сьогодні я обрала прогулянку сходами на Empire State Building, що у Нью Йорку:) Ледь дісталася:))) Потім, як завжди, відпочинок у банній зоні, ще й потішила себе #смузі з чорницею. Але сьогодні я поспілкувалася з одним тренером, і він розкрив мені очі:)
Виявляється, що для того, щоб схуднути, тренуватися геть замало. #Тренування - це лише 30% успіху, останні 70% - #правильнеХарчування , і має воно бути 5 разів на день потрошку. І жири теж необхідно вживати. Він виклав мені дуууже цікаву лекцію. А ще розповів, що тренування в тренажерному залі дуже легко можна замінити на вправи вдома, результат той же. Головне - правильна техніка виконання вправ і якийсь елементарний спортивний інвентар.
Так що, дівчата, давайте правильно харчуватися і будемо ще гарнішими;))
6

Коментарі 3

  • 2015-03-15 16:14
    Тут хоч би два рази за день поїсти)))) Про тренажерний зал можу поки що лише мріяти... А Ви молодчинка, що тренуєтесь і правильно харчуєтесь. Так тримати! +1
    • 2015-03-15 17:22
      До правильного харчування мені далеко... Їм один раз, і пару разів чай) звикла так) хочу спробувати харчуватися як треба)
  • 2015-03-15 21:30
    Молодець! Від мене теж +1. Самій треба почати харчуватися правильно, та й навантаження підсилити. Бо з малим тільки вдається по 15 хвилин на день займатися. Інколи і зовсім ніколи. Тренажерний зал відвідувала ще до вагітності, вже скоро два роки буде((( Ех, зараз би на орбітрек. Роздратували своїми фото)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.