2015-01-15 14:45
#ДомашніУлюбленці , які мають колір ночі.
Чи вірите ви у прикмети про чорних котів? Чи подобаються вам ці красені кольору ночі? Особисто я чорних котів дуже люблю і зазвичай ні про що погане не думаю, коли такий #кіт переходить мені дорогу. Ці живі творіння природи не можуть бути загрозою для людини тільки лише тому, що у них чорна шорстка. Закликаю всіх викинути з голови всяку нісенітницю про дану прикмету, яка не має з реальністю нічого спільного. Я багато раз переконувалася в цьому. #коти і кішки самі по собі чудові тварини, вони милі, розумні, ласкаві, веселі не залежно від кольору шерсті. Звичайно, не всі так думають, є люди, які терпіти не можуть чорних котів. Ось, наприклад, у моїх батьків є сусідка, яка навмисне знищила улюбленицю більшості мешканців під'їзду - чорну дворову кішку Нічку. Ця #киця була дуже ласкава, вона довірливо йшла до людей, зустрічала багатьох мешканців муркотінням, любила гратися з дітлахами. Але злої сусідки не сподобалося те, що #киця кілька разів поспіль народжувала чорненьке #кошеня . Вона вирішила, що це поганий знак. Після того, що вона створила багато жителів під'їзду зненавиділи її, влаштували їй бойкот, ніхто не хоче спілкуватися з цією жінкою. Зараз кошенята вже стали дорослими котами. Ми дуже сподіваємося, що ці #коти зараз у безпеці, та їм ніщо не загрожує.
5

Коментарі 5

  • 2015-01-15 19:53
    Поведінка де-яких людей виходить за межі здоровго світосприйняття. Порушуючи всі закони моралі люди роблять страшні речі. Я думаю, таких людей треба ізолювати від суспільства.
  • 2015-01-15 21:30
    . Мені дуже подобаються чорні коти, хоч у їхньому вигляді (кольорі) є якась загадка, містика. Наші предки вважали, що чорний кіт в будинку - є сильним захистом від злодіїв, а запустити через поріг чорного кота означало залучити щастя в оселю. Крім того, є повір'я, що якщо чужий чорний кіт проситься в хату, то значить родині яка живе в ньому загрожує небезпека, і, впустивши вугільного котика, можна було захистити себе він нещастя.
    • 2015-01-16 13:12
      Звичайно, містичний зміст цього десь глибоко закріпився в нашій свідомості, є якась в цьому загадка, але я думаю, що самі люди надали містичне значення чорному кольору. А коти - носії чорної "шубки" виявилися заручниками наших, людських страхів перед невідомим та потойбічним.
  • 2015-01-21 12:31
    Я однаково ставлюся і до котів і чорного кольору і НЕчорного :) Але й справді у нашій свідомості вже давно глибоко закріпилися різні містичні історії та прикмети щодо чорних котів. В моєї мами є кілька кішок, в мене -жодної і хоча я не виявляю якоїсь особливої любові до цих тваринок (вони для мене просто милі, хоча в дитинстві дуже сильно їх любила) я дуже негативно ставлюся до людей що знущаються над ними. Вважаю, що такі особи повинні нести відповідальність за свої вчинки.
  • 2015-01-31 20:20
    Ніколи більше не говоріть з тою ненормальною! Хай довічна самотність буде її карою.  
    А котів чорних особисто я просто обожнюю! Є у них загадка, якась особлива грація. А Бегемот Булгакова чого вартий! Це один з найулюбленіших моїх персонажів цього роману) Та й взагалі, всім наперекор я вважаю гарною прикметою зустріти чорного кота, мені завжди щастить в таких випадках) Та й просто зустріти кота - дуже гарний знак, вже принаймні тому, що це піднімає настрій, люди стають добрішими погладивши і погодувавши бездомного котика. 
    Більше любові котам!)

Наступний запис

2015-01-14 22:32

Можливо, #собака пішла шукати нас?

9
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.