2015-01-13 10:42
Усі #цуценята дуже милі та симпатичні. Завжди хочеться їх погладити, підняти на руки та притиснути до себе. Пухнасті милі мордочки з мокрими носами викликають розчулення у будь - кого. Куди б ми не пішли, вони щодуху мчать за нами слідом, навіть якщо тільки вчора навчилися ходити. Вони спотикаються, падають на бік, але все одно піднімаються на всі чотири лапи і наздоганяють, щоб кожну хвилинку відчувати наше тепло і турботу про них. Вони жадають ласки та нашої уваги, а натомість дарують відданість на довгі роки. Якщо маленькі #цуценята потрапляють в добрі руки, то вони з часом стають справжніми друзями людині. #Цуценята обожнюють тих, хто доглядає за ними, навчає і тренує. Ви могли й самі не одноразово помітити, що улюблену собаку деякі люди навіть вважають членом сім'ї. У багатьох сім'ях #ДомашніУлюбленці користуються величезними привілеями, їм дозволяються маленькі та великі витівки, їх балують та обожнюють.
17

Коментарі 5

  • 2015-01-15 21:42
    О боже які ж вони прекрасні, такі милі,гарненькі манюні. У мене теж є собака Сарбона вівчарка. Коли вона була маленька я не могла нею натішитися, ходила з нею на заняття. Шкода що вони так скоро виростають.
  • 2015-01-16 17:05
    Люблю з сином цуциків різних підгодовувати, він мені часто нагадує, що потрібно йти годувати Біма з сусіднього двору, от мама залишила для нього курячі кісточки, каже, вдягайся! І нічого не поробиш, приходиться йти з ним і годувати, замість того, щоб в вихідний день ТВ подивитися...
  • 2015-01-19 00:10
    Які милі! Мені здається, що я б іх усіх забрала собі. Думаю, що кожному б знайшлося місце і на кожного б вистачило моєі турботи та любові. Хочу!
  • 2015-01-31 20:29
    Такі милезні!) Мені як раз сьогодні наснились два цуцики, схожі на Ваших. Так потримати хочеться тепер їх( 
    А Ви знали, що собака (дівчинка) за один раз може народити цуциків від різних татусів?) Я кілька років тому, була навіть свідком такого дива)) Жулька, тітчина улюблениця, народила 5 цуценят, і у всіх були яскраво виражені риси різних порід, при чому, з часом, після дорослішання ці ознаки не тільки не зникли, а й стали виразнішими. Був там і кудлатий такий песик, що на очі падає шерсть, і типу ротвейлера, і кокер-спаніель і ще двоє інших "порід". Що тут скажеш... Видно, Жулька користується популярністю серед кавалерів!))
  • 2015-02-07 13:11
    Класні, милі. Не забувайте правильно кормити їх і виховувати. Спочатку вони всі дуже прикольні, коли ще цуцики, але потім, якщо правильно не виховати, то можуть бути проблеми. Раджу почитати дуже класну книжку по вихованню собак, там все дуже легко описано. Я зробив багато помилок в вихованні своєї собачки, але після прочитання книги багато чого виправив. Книжка називається "Как понять собаку. Научись говорить на языке лучшего друга", автор Феннел Джен.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.