2015-01-19 23:10
На перших фото - це зв'язана гачком #іграшка . Хотілося зробити дракона, але вийшов якийс #динозавр . Він дуже милий. Я подарувала його одному маленькому хлопчику і дуже сподіваюся, що іграшка йому сподобалася.
На Новий рік, або #СтарийНовийРік ми робимо ось такі #кульки з різнокольорового папіру та підвішуємо їх до стелі в різних місцях. Дітям дуже подобаються такі #НоворічніПрикраси . Тим більше, що вони абсолютно безпечні.
Я знову вирішила зайнятися рукоділлям. Захотілося гачком зв'язати якусь дрібницю. Правда ще сама не знаю що це буде. Може серветку зв'яжу ще трошки більше, а може вдасться зібрати з різнокольорових кружечків невеличку кофточку. Є в мене й інші кольори ниток, але чомусь захотілося почати саме з сірого кольору.
Буває, сиджу по скайпу з кимось розмовляю або новини по телевізору слухаю та в'яжу. Приємне з корисним поєдную, прагну час з користю проводити.
7

Коментарі 5

  • 2015-01-20 14:47
    Дуже гарна та мила жовта тваринка у Вас вийшла. Вона випромінює добро та ніжність.  
    Позитивні кульки напевне стають гарною новорічною прикрасою. Я робив у дитинстві щось подібне, нас у школі вчили. Але там все трохи простіше. Робились вони зі старих листівок радянських часів. 
    Такими кружечками можна прикрасити якийсь одяг чи зробити ніби підставку для вази з квітами.
  • 2015-01-20 16:51
    Я теж робила амігурумі! Вони дійсно такі милі. Хочеться одразу взяти їх до рук. Обов'язково поділюся своїми тваринками на моїй сторінці. Заходьте подивитися. Буду на Вас чекати ;-) З Вас схемка динозаврика! Буду дуже вдячна, якщо поділитися своїм шедевром.
    • 2015-01-20 21:20
      Нажаль, схеми динозаврика у мене немає, та її й не було, це я так, вигадала іграшку сама та самостійно зробила навмання. Заходила сьогодні на вашу сторінку - там дуже багато цікавих статей, але амігурамі щось не знайшла.
    • 2015-01-20 21:21
      Ага! Вже бачу у Вас амігурамі!
      • 2015-01-21 13:05
        Поки поклала малюка спати, туди сюди і спати пора. Але встигла вчора оформити пост про амігурумі. Радує, що Вас вони зацікавили. Може бути ще щось створите красиве, діліться своїми напрацюваннями. Сподіваюся, у мене теж коли-небудь з'явиться вільний час.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.