2015-02-27 17:30
Як і обіцяла виставляю фотографії мого акваріума.
У мене в акваріумі живуть самі різні #рибки : моллінезіі (чорні білі, жовті), гуппі королівські та #гуппі Ендлера, даніо реріо, сомики анцитрус, мечоносці, пеціліі (червоні, багатобарвні, мармурові), рибки-півники та неони.
Крім риб в акваріумі живуть різні #равлики . Найбільша кількість у мене котушок, їх легко розвести, вони розмножуються швидко, не вибагливі до навколишніх умов. Найменше у мене в акваріумі ампулярий. Я купувала жовтих та блакитних, але залишилися в живих тільки жовті, а всі блакитні чомусь загинули. Жовті ампулярії у мене теж не захотіли плодитися. Є ще равлики-меланії та равлики-фізи, які добре розмножуються в моєму акваріумі і теж невибагливі, як і котушки.
Ще у мене в акваріумі жив #тритон кілька років, але недавно він загинув. На деяких фотографіях нижче його можна розглянути серед #каміння на дні.
4

Коментарі 7

  • 2015-02-27 18:54
    Рибки!!! Гарнюні! Важко вам було слідкувати за ними?) Це ж треба воду міняти, чистити акваріум періодично? Корм дуже дороогий?))  
    Взагалі, рибки - це прикольно) Вони умиротворюють, дивишся за ними, в них там щось своє, то різко стартують з місця, то годинами застиглі у воді стоять на одному місці.
    • 2015-05-07 23:17
      Так, дійсно, рибки - це здорово! Але мені за ними не складно доглядати, це набагато простіше, ніж Вам доводиться доглядати за Вашими білими кішками.  
      Корм не дуже дорогий. Я годую дафнией та гамарусом, в основному. А іноді підгодовую іншими видами корму. Є ще корм таблетований, він дорожчий, ніж суха дафнія чи гамарус.
  • 2015-03-13 16:52
    Очень круто оформлен аквариум. А из жителей вашего аквариума понравились гуппи Королевские очень красивые. Наверное много времени занимает уход за таким большим количеством рыб? Но наблюдать за ними так интересно.
    • 2015-05-07 23:10
      Дякую! Ви праві, спостерігати за рибами дуже цікаво. У них свій, паралельний світ й вони там теж, як і ми, боряться за своє існування, за територію, снують туди-сюди в пошуках корму, аби добути кращу їжу та залишитися "на плаву".
  • 2015-03-27 07:01
    Ого скільки риб! Це ж який об'єм вашого акваріуму? В мене теж спочатку були гуппі і меченосці, але вони так швидко розмножувались, що я не могла дати ради малькам. Тому відвезла ці великі родини на роботу в акваріум (там літрів 300), а собі купила боцію, гурамі та тернецій. Тепер дуже люблю спостерігати ха їх поведінкою, адже у кожної рибки свй характер і свої звички, а тут ще й за територію треба воювати.
  • 2015-05-05 13:45
    У вас дуже гарний акваріум. Я з самого дитинства брав велику банку і саджав у неї рибок. Моя найбільша мрія з дитинства це акваріум. І ось нещодавно вона нарешті здійснилася. В дитинстві не було грошей на реалізацію мрії, але тепер коли я заробляю я дозволив собі купити акваріум і запустив у нього рибок. Тепер одне задоволення годувати їх і спостерігати за ними.
    • 2015-05-07 23:00
      Це дуже добре, що Ваша дитяча мрія, нарешті, збулася. Тепер буде можливість здійснити наступну свою мрію та боротися за її виконання. А ось моя мрія дитяча навряд чи здійсниться. У дитинстві я мріяла, що куплю собі коня)))

Наступний запис

2015-02-26 15:35

#Відпочинок на дачі (продовження)

7
12

© 2010 - 2024. Всі права захищено.