2015-02-14 14:04
На днях була в кінотеатрі і дивилася фільм «50 відтінків сірого». А перед цим я читала цей роман. Скажу чесно – #фільм мене дуже розчарував. #Книга набагато цікавіші. Не розумію, чому він став такий популярний. Я бачила фільми набагато кращі, але не такі знамениті. Одне можу з впевненістю сказати, що сподобалася підібрана музика. І все. Герої не спромоглися передати всі емоції, які описані в книзі. Можливо якби я не читала книгу, то і до фільму віднеслася би по іншому, а так…я дуже розчарована. Боюсь дивитися продовження фільму, але думаю цікавість переможе.
3

Коментарі 6

  • 2015-02-14 14:54
    Так, гучний фільм. Мене подруга все вмовляє сходити, подивитися. Але мені якось не дуже хочеться... Особливо коли почитала відгуки. Я взагалі - не шанувальник таких еротичних мелодрамм, по-моєму вони трохи нудноваті ... Краще подивитися на великому екрані щось більш видовищне і динамічне, екшен або фентезі наприклад. Хоча, з іншого боку, Дакота Джонсон - дуже мило виглядає, підліткам думаю буде цікаво подивитися ...
  • 2015-02-14 16:20
    У мене багато знайомих дівчат були просто в захваті від книги. Навіть деякі друзі читали, щоб не відстати від моди, бо цей роман став дуже популярним. Особисто я роман не читав, але знаю про що він) Тому фільм обов`язково гляну, хоча більшість людей у відгуках пишуть, що фільм так собі. Проте навіть низька оцінка фільму не зупиняє людей, фільм рзпіарений професіонально, тому касові збори будуть величезні.
  • 2015-02-14 17:13
    Прочитала роман десь 3 місяці тому. Скажу чесно-враження неоднозначне. Перша книга сподобалась, друга трохи менше. Стосовно третьої можу сказати лише одне - вона, мабуть, була написана для того, щоб роман міг називатись трилогією. Перебіг сюжету та емоції першої частини тримали у напруженні не гірше трилера). Мені подобаються психологічні моменти - внутрішня боротьба Ани. Детективна лінія у третій книзі, як на мене, зайва. Книжка загалом чіпляє) А ось фільм вирішила не дивитись взагалі – тому що не вірю, що всі емоції її та почуття, описані у книзі, можна стовідсотково зіграти, і зіграти майстерно. Акторів на головні ролі глянула, подивилась трейлер, і вирішила-досить. І взагалі, я вважаю, що дуже рідко фільм по книзі виходить таким самим хорошим та змістовним, як книга. Мабуть, чи не єдиний приклад – Гаррі Поттер)))) Наголошую: це моя суб’єктивна думка, тому не судіть суворо)
  • 2015-02-14 18:39
    Скільки живу на цьому світі не разу не стикалася з тим, щоб фільм "переплюнув" книгу. Кінострічка "П'ятдесят відтінків сірого" не виняток.Завжди чогось не вистачає: чи композиція не та, або гра акторів недотягує до належного рівня, або ж постановка «не дуже». Коли читаєш книгу, то вона повністю оживає в твоїй голові, а ти живеш в ній. Ти сам постановник сцен та емоцій кожного героя книги, тому прочитання книги і залишає інші враження. Ти прочитав твір по своєму, а потім йдеш дивитися чиюсь постановку до кінотеатру. В результаті звичайно залишається лише розчарування. Адже ти дивишся не своє бачення, а бачення іншої людини.
  • 2015-02-19 01:47
    А я, мабуть, після того як начиталася відгуків, не буду дивитися стрічку. Ну поки що...Звісно потім подивлюся, але поки ще я під враженням від трилогії, не хочу розчаровуватися. Книга на мене звела велике враження. Коли я читала,то поверхневим для мене було саме кохання та ставлення героїв одне до одного, а вже потім їх інтимний зв'язок. Те як Крістіан на неї дивився, як прибирає волосся з її обличчя, як переймався через те як вона їсть. Як переймався за її безпеку.... І не важливо, чи мільйонер він чи ні, увага найголовніше. Можливо, в мене таке розуміння, тому що я самотня зараз і мені саме не вистачає уваги та турботи. Але що стосовно фільму, то актори мені чомусь відразу не сподобались. Читаючи, я уявляла їх зовсім по-іншому. Впевнена, що у фільмі не змогли донести того,що можно відчути під час читання. Так було завжди, особливо, коли спочатку читаешь книгу, а потім дивився фільм. Але якщо навпаки, то можна і від фільму бути у захваті. Вибачаюся за повторення, але від історії кохання і довіри одне до одного я у захваті.
  • 2015-04-01 19:37
    Починала читати книгу "Пятдесят відтінків сірого", але так і не спромоглася її дочитати. Не моє це виявилося... Хоча для любителів подібних романів мабудь достойна книга. Хочу подивитися фільм, але вже дуже багато негативних відгуків почула. Хоча з цікавості треба знайти час подивитись, переконатись чи навпаки. А з приводу порівняння фільму з книгою так завжди. І можливо насправді фільм і непоганий, але читаючи книгу, ми самі створюємо "кіно" у своїй уяві, і ні що інше потім вже не порівняється з нашим сприяняттям цього твору. Тай передати всі подробиці, описані у книзі, не має можливості не одному режисеру. З подібних творів мені б цікаво було побачити екранізацію роману Пауло Коєльо "Одинадцять хвилин", можливо зніматимуть цю картину, якщо ще не зняли. Було б цікаво...

Наступний запис

2015-01-28 11:38

#Рецепт українського борщу

7
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.