2015-01-14 20:58
Вже зовсім незабаром День Святого Валентина, і всі захоні зовсім скоро поринуть у метушню пошуку подарунків. Хочу запропонувати дівчатам свій варіант.
Ця схема була знайдена мною у розділі "обереги", і зрозуміло чому. По-перше: на ній зображається символ родини і довголіття - дерево; по-друге: серце - як символ любові; по-третє: будь-яка річ, створена з любов'ю кропіткою працею (а тим паче українська вишивка), стає Вашим оберегом.Тому, я вважаю, що така картинка, стане чудовим подарунком не тільки коханій людині, а й просто рідним, або близьким людям до Дня Закоханих.
Хай цей символ оберігає Вашу любов, Ваші сім'ї, та серця!
(додаю схему, і фото своєєї роботи:))
4

Коментарі 6

  • 2015-01-18 16:22
    Класна вишивка -). Я теж обереги люблю вишивати — вони невеликі і в основному нескладні. Ще руки не дійшли мої пофотографувати.
  • 2015-01-25 21:51
    Яка Ви майстриня. Респект. Я хоч і збираю пазли, але в мене не вистачить терпіння таке зробити. Вишивка, то мабуть не моє. Дивлюся, тут і рамка хенд мейд. Ви купили всі складові у наборі? Все разом? Чи підбирали все окремо? Мені здається, можна таке дерево і у звичайну рамку розмістити (у дерев'яну). Теж буде гарно (менш роботи).
    • 2015-01-26 19:18
      Дякую) Я купляла все окремо, а сам малюнок знайшла в інтернеті. З рамкою справді прийшлось досить довго побігати. З самого початку я уявляла цю картинку в квадратній дерев'яній рамці з пофарбованими в червоний широкими полями, але знайти таке виявилось дуже складно( Довго взагалі нічого підходящого не знаходила, а потім побачила цю і дуже зраділа, хоч і не те, що я задумувала, але вцілому мені сподобалось)
  • 2015-02-26 09:07
    Ще спитаю-) 
    Картинка вишита хрестиком, а як ви вишивали те що лініями - шов вперед голку чи якийсь інший?  
    Я просто тільки хрестиком вмію трішки -)
    • 2015-02-27 08:23
      чесно кажучи, я й не знаю як цей шов правильно називається, але якщо зрозумієте, я спочатку голку під низ заводила, а потім на лицьовій стороні поверталась назад. Навряд чи це Вам щось дало, але я спробувала)) Я думаю, що всі роблять кому як зручніше)
  • 2015-03-06 16:26
    Краса!!! Є різні думки щодо виробів власними руками, але я вважаю, що саме такі речі мають найбільшу цінність. І не тому, що це досить кропітка і трудоємка робота, а тому, що вона наповнена теплом і енергією самої людини. Обереги, які виготовлені власноруч, мають найбільшу захисну силу.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.