2015-02-27 17:41
Минулого тижня ходила в кінотеатр на фільм #50ВідтінківСірого. В кінотеатрі на другий тиждень показу було аж 6 чоловік )) Правда це був ранковий сеанс.
Думки по цій стрічці неоднозначні. Багато хто каже, що вона збочена і нецікава, а багато кому фільм сподобався. Так, у фільмі є еротичні моменти навіть з елементами садизму. Проте даний фільм має і глибокий зміст.
Перш за все фільм розповідає про чоловіка, який у молодому віці багато досяг у житті і побудував хорошу кар"єру. Проте це нещасна людина. Оскільки головний герой не дозволяє собі покохати. Все через те, що цого у дитинстві недолюбили батьки, приділяли йому занадто мало уваги. Та і через те він зациклений на тілесних втіхах і любить "дарувати насолоду" своїм "жертвам".
Але мені його просто шкода. І шкода дівчину, головну героїню, яка у кінці фільму постраждала від рук Крістіана. Фільм про боротьбу почуттів.
Ця стрічка повинна мати три частини. Була тільки перша. Наступні ще не відзняті.
Фільм знятий гарно, дорого. Головні герої - невідомі мені до цього актори. Фільм не для дітей, але дорослим раджу подивитись!
5

Коментарі 10

  • 2015-02-28 22:20
    А с чего вы взяли, что главный герой "несчастный"?
  • 2015-03-01 10:17
    Мені теж здалось, що головний герой нещасний. В нього є все, але від своїх забаганок він страждає і сам. Хоча мене фільм не вразив. На один раз.
  • 2015-03-02 16:20
    Він не нещасний. БДСМ це культура, заснована на принципах безпеки, розумності та добровільності. В результаті сесій сабмісіів отримує особливу насолоду, він входить в транс, званий сабспейсом. Так, для обивателів це звучить страшно, але багато людей отримують від цього колосальне задоволення, як з ролі сабміссіва, так і з ролі домінанта. А тому я не розумію сподівань головної героїні змінити захоплення Грея "коханням". Сам автор не розуміє концепції БДСМ, а тому вважає його чим то порочним, від чого потрібно рятувати. І сама книга огидна незнанням елементів субкультури і просто стилем написання. Нещасна Анастейша у кожній еротичній сцені розпадалася на тисячу осколків під голос своєї шизофренічної внутрішньої богині. Не дарма цей фільм на Кинопошуку має рейтинг нижче, ніж трешовий Зелений Слоник.
  • 2015-03-08 22:42
    По картині: як на мене, то це невдала екранізація культового літературного твору. Ті відчуття, які передаються через книгу, передати через фільм неможливо - інші органи відчуття працюють. Фільм повинен мати свій шарм, свій "віртуальний світ" і бути самодостатнім. Цього не сталося з кінокартиною "50 відтінків сірого", невдача є невдача - хай стане сил творцям картини це визнати.
    • 2015-03-09 13:47
      Ті, хто читали книгу, кажуть, що неможливо її дочитати, суцільна порнографія. У фільмі її менше. Звісно інші відчуття, коли читаєш. Уявляєш зразу усе )) А у фільмі може не так, як хтось уявляв.
      • 2015-04-03 21:53
        Усі три книги циклу "50 відтінків Грея" важко читати, бо набридають фрази на кшталт "моя внутрішня богиня зробила кульбіт", сюжет не динамічний, герої верзуть казна що. На мою думку, трилогія - це вже занадто. Еріка Леонард Джеймс надміру захопилася, працюючи над фанфіком за мотивами "Сутінкової саги".
  • 2015-03-10 15:41
    Після виходу фільму в прокат помітив на сайтах знайомств активність хлопців, яким вірогідно сподобався образ головного героя, і вони почали у своїх статусах повідомляти про пушук сабмісіва жіночої статі. Певне вони надто вразливі...))  
    Щодо фільму, то нічогісінько я там зверх звичайного не помітив. Переглядати його бажання не маю, наступних частин не чекаю, вважаю галас навколо нього штучним ажіотажем.) Можливо це тому, що я далекий від БДСМ-у і не бачу в ньому нічого прийнятного для себе... =)
  • 2015-03-13 23:44
    А мне фильм понравился. Книгу прочла только первую и с огромным усилием. Для меня это оказалось - занадто. А вот от фильма остались приятные впечатления. Я даже не ожидала, возможно поэтому большую часть фильма просмотрела на одном дыхании.
  • 2015-04-04 20:23
    Все як і очікувалось. Багато галасу хоча це всього на всього екранізація низькопробного роману.  
    Всі разом передамо привіт "Сутінкам". Хочете оригінальних і трішки збочених історій, почитайте Бодлера. Там хоч весело буває :)
  • 2015-04-08 20:21
    Dunkelheit написав про штучний ажіотаж, і я з ним цілком погоджусь. Коли складно вигадати нове, бо всі теми вже замилені і зумусолені, автори беруться проявити свою оригінальність. Декому це вдається, а деякі влучають в "молоко". Це саме той випадок. 
    Я навіть не стала читати книгу, бо коли мені розповіли коротенько про сюжет, мені вже стало бридко. Я чомусь одразу пригадала фільм "Парфумер". І хоча він, як мені здається, і кращий за "Відтінки", але після перегляду хотілось прийняти душ - було дуже гидко на душі.

Наступний запис

2015-01-30 13:21

#Подорож у країну #Литва

3
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.