2015-05-03 21:54

Лікар Комаровський та його поради. Чи підтримуєте?

Яке враження та відгуки у Вас викликає #лікарКомаровський ? Чи довіряєте його методам лікування? У мене вийшло роздвоєння думок. Раніше я дивилася його передачі, брала до уваги його поради. Наші місцеві лікарі (більшість) стверджують, що #медицина і Комаровський – речі несумісні, що він лише робить шоу, заробляючи гроші. Але так говорять педіатри старшого покоління. Молоді лікарі підтримують Євгенія Олеговича. Що Ви скажете? Звичайно, #самолікування може нашкодити, треба звертатися до лікаря, який огляне пацієнта очно. Але все ж таки, чи варто прислухатися до порад Комаровського?
4

Коментарі 6

  • 2015-05-03 22:07
    Он говорит об общих вещах, но есть же исключения. К примеру, он говорил в передаче о гайморите, что у детей до трёх лет нет гайморовых пазух вообще. Только после трёх лет они начинают формироваться. Но на собственном опыте знаю, что гайморит бывает и в 2,5 года. То есть, не всё нужно буквально принимать. Но я Комаровского уважаю и считаю, что его методики более современнее и правильнее.
  • 2015-05-03 22:28
    Спеціально Комаровського не дивлюсь, але багато знаю його думок, наш лікар теж по схожій методиці працює, і така стратегія в неї вже давно (ми знайомі більше 10 років вже), тому прислухаюсь часто.
  • 2015-05-03 22:50
    Можу сказати на власному досвіді, що методика Доктора Комаровського ефективна якщо її застосовувати правильно. А ось з приводу прогулянок хворої дитини взимку я з ним трошки не погоджуюсь так як ці прогулянки у моєї донечки ні до чого хорошого ще не приводили. Краще в самий пік хвороби висидітися вдома. Багато чого залежить ще і від самої дитини і її імунітету.
    • 2015-05-04 22:28
      А ми гуляли взимку з синочком наступного дня після того, як температура спала. Дитина була дуже ослаблений хворобою і самостійно йти не хотіла, тому ми посадили його на санчата, закутали в теплу ковдру і поїхали в сосновий ліс, який знаходиться через дорогу від нашого будинку. Побули там двадцять хвилин і повернулися додому. Наступного дня прогулянку збільшили до 30 хвилин.
  • 2015-05-04 07:05
    Як говорить Доктор Хаус, усі брешуть ;-) 
    Трохи і він (Комаровський) десь перебільшує. Треба мати голову і до усіх порад вмикати логіку. Деякі речі він говорить дуже правильно :-) Як на мою думку. Треба прислухатися не тільки до нього, ще й радитись з лікарями, з матусями та й з батьками (вони ж нас виростили здоровими :-)). Та й з чоловіком радитися, читати багато про те, що хвилює, в інтернеті, у довідникам. І робити висновки
  • 2015-05-04 15:19
    Я прислухаюся до порад Комаровського, можна сказати живемо по Комаровському) але не повністю, малюк, наприклад, спить з нами) щодо інших порад стосовно здоровя, то К. мені імпонує тим, що не рекламує якісь препарати, що доступною мовою пояснює деякі явища. Я дуже часто звертаюся до його порад на його сайті і багато з них дійсно працюють. Подобаються його цитати - Дитина має бути худою і з шилом в попі:) Ось тут більше цитат http://ofigenno.cc/citaty-doktora-komarovskogo

Наступний запис

2015-05-01 22:14

Справжній весняний відпочинок

13
13

© 2010 - 2024. Всі права захищено.