2015-02-08 23:41

Чи швидкий і правильний Ви робите вибір, купуючи речі для ремонту?

Хто займався чи займається #ремонт /ом, розуміє, як це складно… І морально, і фізично, і фінансово. Дуже важко вирішити, що хочеш. От скажіть чесно, чи часто у Вас буває так, що з першого разу сподобалися #меблі / #плитка / #шпалери і т.п., і Ви остаточно вирішили, що на цьому й зупинитеся? Як я помітила, більшість моїх знайомих не можуть швидко зробити #вибір , я теж така. Спочатку душа лежить до одного предмету, потім око задивляється зовсім на іншу річ, а в результаті купуєш те, чого і в планах не було. От і виходить, що придбаний товар часто й густо зовсім не відповідає тій картині, яку малюєш собі при створенні #інтерєр /у. Чи вдається Вам завжди прислухатися до свого серця, вибираючи необхідні #товари ? Як швидко приймаєте рішення, коли мова йде про покупку речей для ремонту?
6

Коментарі 7

  • 2015-02-09 00:04
    Люди разные. Одна моя знакомая никогда не умела жить по своим доходам: вечно в долгах, вечно не хватает. В придачу ко всему у неё хороший вкус на дорогие вещи :))) = гремучая смесь. Так она рассчитывая на частичный ремонт в 10 тысяч, потратила 20 тысяч (мама давала 10000, а остальные 10 тысяч наодалживала и уже 2 года раздает долги). Я же совсем противоположного характера: потрачу столько, сколько могу и никогда не одалживаю денег, не беру кредитов (это принцип). В свое время (лет 5-6 назад) я рассчитывала также на ремонт в 20 тысяч. И что вы думаете? Я вложилась копейка в копеечку и сделала ремонт там, где и планировала. И у меня ни одного разу не возникло желание купить что-то эдакое, на что я не имею денег. И меня вполне это устраивает. Моя квартира четко соответствует моим доходам, не больше не меньше. Но я знаю массу людей, которые будут есть один суп на протяжении года лишь бы купить дорогие обои (к примеру), стоимость которых в 10 раз превышают доход человека.
    • 2015-02-09 23:38
      Яка Ви молодчинка! Я теж намагаюся не стрибати вище своїх модливостей, але іноді можу в чомусь обмежитись, щоб купити те, що дуже подобається. Бо все ж таки ремонт робиться не на місяць і не на рік. Тому, як на мене, краще потерпіти, підзбирати трохи грошенят, аби зробити щось більш-менш схоже на свою мрію)))
  • 2015-02-09 15:11
    Вибір роблю правильний, але не швидко:) Поки що все подобється з того, що купували для ремонту. Щоправда плитку у ванну обирали дуууже виснажливо. Поки підібрали плитку і декор, що нам підходить за ціною, поки надумали - в салоні вже не було достатньої кількості плитки. Потім купили в іншому магазині і то, не було плитки на підлогу з тієї ж колекції. Вже були знесилені і час спливав, то ж придбали плитку для підлоги окремо, дуже схожу за тоном. Шпалери вибирали цілий день, в кінці дня вбрали все ж таки. Поки що все влаштовує і подобається:)
    • 2015-02-09 23:43
      У мене так буває, щовранці щось купую, приходжу додому, роздивляюся, до чогось прикладую, розумію, що зовсім не те))) Шурую до магазину обмінювати. Проходить день чи два, мене охоплює думка, що перший варіант подобався більше)))) Потім починається якась паніка))))
  • 2015-02-09 19:36
    Я лише раз не вгадала -шпалери після поклейки змінили відтінок і з бежевих стали рожевими. А я ненавиджу рожевий!!!!
    • 2015-02-09 23:48
      Ну то не рахується, не з Вашої вини таке сталося... Прикро, але буває. Хоча це й не найгірше, що трапляється під час ремонтних робіт))) І як Ви вчинили? Залишили рожеві? Чи все ж таки переклеїли? Я б, напевно, змирилася:) Й чекала б, коли настане наступна покрейка.
      • 2015-02-10 00:08
        Звичайно, змирилася, грошей же на нові не було)) А з часом звикла)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.