2015-06-11 10:12
Колись давно я частенько вибиралась у гори – і просто погуляти, і серйозно з палатками високо в гори. Та з народженням доньки закинула цю справу, й можливості особливої не було – для маленької #дитини потрібні відповідні умови. А ось минулого тижня вирішила, що моїй доньці вже час звикати до подорожей (їй 5 з половиною.). І хоча у мене в планах повести її у «справжні» гори, поки вирішила розпочати з легких прогулянок. Так ми поїхали у #Яремче (Івано-Франківська обл.) – влаштували, так би мовити, бюджетний #відпочинок . Електричкою з Чернівців до Коломиї, а звідти автобусом до #Яремче. Всього, приблизно, 3 години у дорозі й близько 40 гривень в одну сторону. Можу сказати, що для першої подорожі я обрала правильний час. Гуляли ми всюди пішки і, на мій подив, донька витримала такі прогулянки, навіть не скаржилась. Їй так сподобалось, що вмовила мене залишитись там на ночівлю. Кімнату знайшли швидко й обійшлась вона нам всього 150 грн.
За два дні ми облазили всю Яремчу, побачили знаменитий водоспад, гуляли у національному парку й бачили диких звірів – #відпочинок вдався, у #дитини море емоцій і вражень, я й сама отримала купу задоволення.
А ось і кілка фотографій з нашого відпочинку.
2

Коментарі 2

  • 2015-06-11 17:30
    Яка краса! 
    А Ви молодець, що можете влаштувати своїй доньці такий відпочинок) 
    Сьогодні заходила в гості подруга з сином. Малюк постійно говорив, що хоче на море, а мама йму пояснювала, що у них на це немає грошей. Так дитина ніяк не могла зрозуміти - за те, щоб купатися в морі ніхто ж ніяких грошей не бере, значить це безкоштовно, тоді про які гроші говорить мама)
  • 2015-06-12 14:06
    Гарні фото. Я в Яремче була двічі, ще до заміжжя. Чудово, що мешкаєте відносно недалеко від цієї місцевини, а нам з Рівного добиратися довго й з дітьми це буде поки що важко - вони дошкільнята і не можуть довго всидіти на місці. А це ж треба з пересадками їхати потягом, електричкою.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.