2015-02-16 13:32
Недавно переглянув один #серіал називається #Чорнийсписок ,який чимось схожий на другий серіал «В полі зору» ,в основному залишився задоволений,лише завдяки грі персонажа Редінгтона.Одна деталь яка мені не подобається що не розкриваються відносини між Ліз Кін і Редінгтоном,всі напевно вже зрозуміли після перегляду ким вона йому приходиться,але про цю лінію забувають на протязі всіх 20 серій.А персони із чорного списку по людині на одну серію,хіба не можна щоб за якимось маніяком стежили не одну серію,а декілька,тому що вони не запам’ятовуються взагалі. Хоча серіал досить непоганий .
15

Коментарі 3

  • 2015-03-30 17:11
    Погоджуюсь з вами,серіал дуже не поганий и інколи тримає в напрузі, дивлюсь другий сезон і згоден з вами що стало не вистачати непередбачуваності і легко можна вгадати наперед чим закінчиться серія,але перегляд серіалу не додивившись до кінця не лишу, бо все ж гідний серіал.
  • 2015-04-25 00:14
    Мені теж подобається цей серіал. Чекаю кожну нову серію. Як на мене, то досить цікавий сюжет. Імпонує образ Редінгтона, який поєднує у собі деякі протилежні риси характеру. Цікаво спостерігати, як він дбає про головну героїню, хоча це має бути не властиве для нього почуття. Ну, мабуть, це мій жіночій погляд) З останніх серіалів, що дивилась, сподобався "Справжній детектив". В сюжеті йде мова про розслідування серійних вбивств. Цей серіал багато виграє через те, що головну роль грає Меттью МакКонахі
    • 2015-06-09 12:25
      "Справжнього детектива" чомусь не осилив,вимкнув після перегляду декількох серій,хоча акторський склад хороший.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.