2015-03-24 22:33

Якість перевірено)

Сьогодні хотіла б розповісти про декілька засобів по догляду за тілом, обличчям та волоссям, якими користуюсь сама і які не соромно порадити, бо вони дійсно хороші.
Почнемо з гелю для душу від фірми Avon. Дуже гарно милиться і миє. Вистачає надовго, оскільки потрібно лише горошину. Правда, останнього разу мене дещо збентежив напис на банці: «Освежающий аромат фруктов и ГРУШИ». Відколи груша не фрукт? Також гарно зарекомендувала серія Planet SPA від тієї ж фірми. Мені до вподоби крем для тіла з оливковою олією. #Дезодорант давно купую лише Garnier з мінералами – виконує обіцяне на 100%. А от #крем для рук Dove відкрила для себе зовсім недавно – після того, як його спробувала, викинула всі інші в смітник, бо вони й поруч не стояли.
Далі догляд за обличчям. Для зняття макіяжу лише Nivea – вона єдина у мене не викликає подразнення очей, а туш змиває повністю (звичайну, водостійку ніколи не купувала, тому нічого з цього приводу сказати не можу). Для вмивання з підліткового віку надаю перевагу Clean&Clear – він дещо підсушує шкіру, проте в той же час знімає почервоніння і «лякає» прищики. Крем – Garnier – спробувала цієї осені, дуже легкий, по консистенції більш нагадує флюїд, не жирнить шкіру, а засіб навколо очей зранку добре знімає набряки та синяки (раніше користувалась роликовим гелем від цієї ж фірми). Ну і гігієнічна помада від норвежської фірми Neutrogena – чудово зволожує і майже без запаху, після знайомства з нею я забулася, що таке потріскані губи.
А тепер волосся. Тут знову Garnier. Зараз використовую #шампунь «Сила 5 растений» - не скажу, що сильно в захваті, але волосся не жирніє до 3 днів, що для мене є досягненням. Раніше купувала «Клюква и аргановое масло», волосся було суперське, проте він чомусь зіпсувався. А замість бальзаму чи маски сиворотка від української фірми «Имидж» - про посічені кінчики взагалі не в курсі.
Отак, бюджетненький набір =)
16

Коментарі 17

  • 2015-03-25 01:23
    Я також користуюсь деякими засобами, як і Ви.Особливо мені подобається Garnier. Користуюсь їхніми антиприспірантами, умивалками та кремами. А ось гелі для душу Avon взагалі не долюблюю. Користуюсь гелями, милом від Nivea або Dove. Що стосується шампуню та ополіскувача, то зараз лише тільки Pantine.
    • 2015-03-25 19:33
      А чому саме недолюблюєте гелі від Ейвон? Нівея не пробувала, а от Дав не подобається, бо здається, що він нічого і не миє. Пантін користувалася, коли він був дуже популярним, років 10 назад, але від нього почала з'являтись лупа, тому більше не купувала, але волосся тоді дуже подобалося.
  • 2015-03-25 10:25
    Ой, а где у вас такая красота в виде кирпчиков? У меня муж просто пищит за такими.
    • 2015-03-25 19:36
      Вони не справжні(( 
      А взагалі це шпалери в... ванній. На жаль, на повноцінний ремонт ми ще не заробили. Проте ці шпалери, хоч і коштували зовсім не дорого, витримали 4 роки в екстремальних умовах, і навіть шви не порозходились.
      • 2015-03-25 19:38
        А так по фоткам и не скажешь... муж просто бредит превратить квартиру в пещеру из камней... :)))
        • 2015-03-25 20:19
          Мені теж подобається декоративна кам'яна кладка, тим більше зараз є стільки цікавих варіантів... але ж це буде справжній пилозбірник, тому навряд чи колись зроблю.
  • 2015-03-25 12:16
    Ми теж користуємось Garnier. А ось планета СПА, щось схоже в нас є. Ще не розкривала. Треба буде спробувати. Щось весь час шкода відкривати. А як Вам цей засіб? Для посічених кінчиків вживаємо Лореаль. Мені дуже подобається, на стіні є відгук про нього)
    • 2015-03-25 19:41
      Бачу, в Гарнієр багато фанів)) 
      Ви дивіться, бо будете шкодувати-шкодувати, а там і термін придатності закінчиться. Мені подобається - легко наноситься, не жирний, шкіра після нього приємна на дотик, не липка і гарно пахне. 
      Я читала ваш відгук, зацікавив засіб, коли мій закінчиться, то думаю, що спробую його.
  • 2015-03-25 13:10
    В мене такий же крем і крем навколо очей від Garnier. Я взагалі найбільше цю марку люблю. Гарне співвідношення ціна/якість. Хоча ціни на неї мене вже зовсім не тішать. Від гелів для душу я вже відмовилась – перейшла на мило, шампунь теж найдешевший. Замість бальзами – вода з укусом і ефірним маслом.
    • 2015-03-25 20:15
      О, ще один член до клубу Гарнієр)) Повністю з вами погоджусь на рахунок ціни/якості. А те що зараз ціни великі, так вони на всі засоби піднялися - прийдеться якось викручуватись. 
      У мене гелю стратегічний запас) Якось по акції купила цілих 3 літри за 100 грн)) Ну і плюс у мене є подруга, яка всім дівчатам дарує гелі для душу)
  • 2015-03-25 21:14
    А я за планету SPA, люблю цю серію))) Оце дивилась на гарнієр дезік але чомусь вибрала рексону, треба буде спробувати щось нове)))
    • 2015-03-25 21:40
      Як на мене, то це найкраща серія у Ейвон.
      • 2015-03-25 21:45
        я теж так думаю і найдорожча))) (була, давно не купувала вже, цін не знаю)
  • 2015-03-27 18:02
    Обожнюю серію "Planet Spa AVON", особливо подобається крем для тіла з шоколадним ароматом. Дезодоранти купляю тільки Nivea - запахи найбільше до вподоби. А от шампунь - Pantene, напервно, це вже звичка. GARNIER - користуюсь лише засобом для зняття макіяжу, дуже задоволена! 
     
    Дівчата, а яку ви порадите туш для вій? Постійно купляю Maybelline (жовтий флакон), а тепер шукаю щось "бюджетне", бо подорожчала туш на 40 грн.
    • 2015-03-27 19:20
      Нещодавно відхватила по акції SMALL GIANT от COLOR ME - не сиплеться, легко наноситься, тоненька зручна щіточка. От тільки не підійде тим, хто любить накладати кілограми туші, більш буде до вподоби любителям натурального макіяжу.
  • 2015-03-29 20:56
    Ніколи не користувалася продукцією Avon, очевидно через те, що ії скрізь рекламували Ось вона – протидія реклами! Мило Dove давно вже розчарувало – немов крем, що це за мило. А от Garnier – так, у мене вся продукція по догляду цієї фірми. Тут і скраби неперевершені, і креми (з ліфтингом особливо, бо мені вже багато років), і тоніки (у вас на фото таке, що я не бачила, у мене інше - з витягом винограду). А от шампунь компанії мені ні підійшов.
    • 2015-03-29 21:11
      У мене сестра чоловіка займається продажем Avon, тому іноді доступні досить непогані акції, однак крім гелів для душу та серії Planet SPA мені там нічого не подобається. Мило і гелі для душу Dove не люблю по тій же причині, що й Ви) А от крем для рук сподобався. 
      Записую Вас в клуб любителів Garnier, який тут зібрався)

Наступний запис

2015-03-23 17:53

#Замальовки на полях...

11
14

© 2010 - 2024. Всі права захищено.