2015-01-11 16:54
Колись давно, ще до одруження, мій майбутній чоловік замовив мені доставку квітів. А я, не знаючи навіть, що в нашому місті є така послуга, дуже довго не хотіла впускати кур'єра, бо думала, що це або злодій, або який не дуже вдалий гуморист. Що зробите, село і люди)
Але розмова зовсім не про це.
Мені здається, немає жодної дівчини чи жінки, яка б не любила, щоб їй дарували квіти. Особливо просто так, а не з якогось приводу. Проте дуже часто чую від чоловіків, що це даремне витрачання грошей, що їм навіть соромно йти з букетом по вулиці, бо з них усі будуть сміятися, якщо хоче, то нехай сама собі купить… Що ж, одним словом, це просто жах! І подібні висловлювання у мене особисто викликають сумніви, а чи справді чоловік переді мною стоїть.
До речі, найбільший захват викликають не куплені букети, а зібрані самостійно з польових чи лісових квітів - від них іде особлива енергетика))
1

Коментарі 17

  • 2015-01-11 17:27
    Якщо чоловікові соромно зробити своїх коханій дівчині приємне - подарувати квіти, то, дійсно, виникають сумніви, а чи чоловік він взагалі??Тому що кожен чоловік повинен розуміти - неважливо якого розміру букет. Можливо, це взагалі буде зірвна біля дому ромашка. Важлива увага, і та любов, з якою ця квітка дарується
    • 2015-01-11 18:10
      Повірте, таких дуже багато. В мене є одна знайома сім'я, де чоловік взагалі вважає, що йому не потрібно робити ніякі подарунки дружині, бо він заробляє гроші - їй має вистачити цього((
      • 2015-01-11 21:18
        Думаю ви трохи перебільшуєте з тим, що чоловіків яким соромно квіти дарувати дійсно багато. Чоловіки зараз не соромляться такі речі робити, що років 20 тому про це і подумати було страшно. Мені наприклад завжди подобається з букетом по місту йти, всі жінки придивляються ))) А вашій сусідці повезло, що її чоловік гроші заробляє, бо деякі чоловіки і цього не роблять.
        • 2015-01-12 00:08
          Знаєте, вважаючи, що вона теж не сидить на шиї, для нього це не є великою перевагою... просто є такі самозакохані типи, які вважають, що їм за все мають дякувати(
  • 2015-01-11 18:03
    Хотелось бы мне посмотреть хотя бы на одного мужчину, который бы собирал самостоятельно цветы в поле. Вот это, наверное, неповторимый вид. :))) К сожалению, полевые цветы не всем подходят по здоровью: поллиноз - редкостная бяка, которая сужает круг переносимых запахов.
    • 2015-01-11 18:16
      Сама особисто не бачила процесу, але букетикам була дуже рада)  
      До речі чоловік розповідав, що коли він їхав з роботи з букетом ромашок, то в автобусі на нього трохи дивно дивилися, а коли рвав хризантеми з останнього фото, то до процесу приєдналося ще двоє колег)  
      Неприємна хвороба(
      • 2015-01-11 18:23
        :))) А рвали то хоть не с клумбы возле какого-то админ. здания :))) А если серьёзно, то молодец муж. Моему мужу повезло: у меня аллергия (переношу только розы ((( ).
        • 2015-01-11 18:31
          Ні, в полі)) Він розповідав, що там ціла плантація була) 
          Зате у Вашого чоловіка завжди є безпрограшний варіант - не треба нічого придумувати) 
          У Вас стільки фото квітів з Єгипту - там алергія не проявлялася?
  • 2015-01-11 18:59
    Мені чоловік дарує квіти лиши на свята. Я часто засмучувалася і говорила, що невже потрібен привід. щоб подарувати жінці квіти. На що, чоловік відповідав шуткуючи: щоб не звикла)) Колись зацепилу цю тему з подругами, виявилося. що я найщасливіша жінка, тому що тільки мені чоловік дарує квіти. Іншим або до весілля, або зовсім не дарували, говорячи ті фрази, що Ви перелічили. З того часу, я перестала нудити чоловіку за квіти і радію кожному букету до свята))
  • 2015-01-11 22:03
    Я дуже багато років поспіль дарував дівчатам живі квіти. У більшості випадків їм це дуже подобалося. Одного разу мені обережно натякнули, що більше полюбляють квіти у горщиках, а не зрізані. На моє запитання стосовно того, що зрізані квіти дещо привабливіші за живі, отримав відповідь, що "горщикові" краще через те, що вони залишаються живими довше. З того часу я змінив свій підхід до придбання квітів саме у зазначений бік))
    • 2015-01-11 23:51
      Тут вже треба дивитися, чи любить кожна конкретна дівчина вазони, а то це може стати не дуже приємним сюрпризом для неї)) Просто маю знайому, яка їх ненавидить... бо за ними треба доглядати.
  • 2015-01-11 22:27
    А я колись у зовсім ніжному віці дуже недвозначно і трохи дурнувато натякала хлопцеві, що не треба зраджувати традиціям і варто все-таки дарувати мені квіти. Так він до 8 березня взяв і купив на всі свої вільні гроші дорогущих троянд. 
    Сталося не так, як гадалося - мені скоріш соромно було, ніж приємно.. 
    Висновок: просто деяким чоловікам приносить задоволення процес дарування квітів, а деяким ні. Можна й інакше компенсувати цей вияв уваги, якщо все щиро; то все умовності. 
    Хоча чоловік з квітами в руках виглядає неймовірно привабливо.)
    • 2015-01-11 23:54
      Згідна, якщо дівчину влаштовує такий підхід, то будь-ласка. Я писала про ситуацію, коли цього не хоче робити саме чоловік.
  • 2015-01-11 23:22
    Висловлю свою думку, можливо деяким жінкам вона і не сподобається. Так, дарувати квіти - приємно. Але квіти коштують грошей, причому немалих. Як для мене, то краще подарувати щось таке, що залишиться, буде кожен день у пригоді, а не простоїть максимум тиждень і зав`яне. Тим паче, ви вже чоловік та жінка) практичніше буде, якщо чоловік подарує щось корисне для дому.  
    Ну а для чоловіків - нічого соромного у квітах немає) Даруйте квіти своїм жінкам (мамам та коханим) мінімум 2 рази на рік (День Народження та 8 Березня). Їм буде приємно)
    • 2015-01-12 00:01
      Мені колись на 8 березня чоловік подарував набір ножів... але я сама його про це попросила) А от у подруга цілу ніч проплакала від подарованого молотка для відбивних - вона не очікувала такої підстави. Так що перед подібним "корисним" подарунком потрібно як мінімум порадитись з дружиною) Тим більше щось для дому ви й так купите, якщо буде потрібно, а квіти - це не каблучка з діамантом, тому, думаю, 20 грн. на гілочку хризантеми, наприклад, може знайти кожен.
  • 2015-01-12 14:35
    Чоловіку соромно йти з букетом вулицями міста та дарувати квіти коханій? Впевнений, що такі комплекси "родом з дитинства", коли бешкетники підсміювались над хлопцями, які дарували квіти вчительці у школі. Але дорослим чоловікам, напевне, варто замислитись та позбутись дитячих проблем.
    • 2015-01-12 14:39
      Усі б так думали)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.