2015-01-18 15:40
Нещодавно подивився #фільм «Джон Уїк». Поділюся тут своїми враженнями про нього. Це - класичний #бойовик , з акцентом на крутість головного героя, та з тонким почуттям гумору. Найманий вбивця Джон Уїк (Кіану Рівз) залишив кримінальний бізнес. Він хоче звичайного життя, він бажає стати зразковим чоловіком. Але, дружина Джона померла після тривалої хвороби, зробивши йому подарунок на прощання - маленьке щеня. #Кілер веде розмірене життя, але, раптом, злочинець краде його улюблений Mustang 1969 року і вбиває улюблену собаку Дейзі, єдине нагадування про дружину. Уїк, природно, хоче помститися і згадує, що він кілер ... Фільм цей, простий, але з родзинкою. У ньому багато динаміки, бойові сцени поставлені добре. Хоча, хочеться сказати і про те, що у картині цій, багато різних недоробок. Наприклад, російська мафія тут дуже примітивна, неправдоподібна. Також, ефектних трюків замало, фінальний бій слабенький. Але, загалом, дивлячись цей фільм, не засумуєш. Раджу всім любителям бойовиків подивитися цей фільм.
2

Коментарі 3

  • 2015-01-25 14:37
    Хороший фільм.  
     
    "Баба Яга" :)
  • 2015-01-28 13:07
    Нещодавно проглянув цей фільм. Насправді очікував більшого. Ставку зроблено на популярність актора. Мені здалося, що Кіану Рівз грає якось черство та одноманітно. Хоча я залюбки додивився фільм на одному диханні.
  • 2015-04-02 19:02
    Цікаве кіно. По-перше просто було цікаво подивитись на Кіану Рівза який все рідше з’являється на великих екранах. Очікував що фільм буде гірший, але приємно був здивований, Кіану добре зіграв свою роль. В таких фільмах не треба шукати якусь глибоку думку,а потрібно просто спостерігати і насолоджуватись вражаючими бійками, динамічними перестрілками та непоганим сюжетом.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.