2015-01-20 12:25
Metallica S&M – #альбом американської групи #Metallica з симфонічним оркестром Сан-Франциско, який вийшов у 1999 році. Музиканти також видали концертний запис на DVD.
Композиція “The Call of Ktulu” отримала греммі за краще інструментальне виконання. Інші пісні з льбому займали перші пісця у світових чартах. Спеціально до концерту було написано декілька нових пісень.
Я подивився концертний запис мабуть з десяток разів. Вперше побачив щось подібне. Прекрасне поєднання симфонічної музики та треш металу. Симфонічна музика придає незвичайний містичний відтінок агресивній музиці . Металіка з оркестром звучить якось по іншому. Відомі композиції легендарної групи в цьому альбомі звучать по новому. Це дає змогу побачити інщу маталіку.
Звичайно концертне відео не зрівняється з самим концертом. Але на повній гучності і в гарній якості на великому екрані передає той кайф і настрій, які були-б на концерті. Цей альбом варто побачити та послухати.
Навіть якщо ви не фанат важкої музики, не проходьте мимо “S&M”, можливо метал ви і не полюбите, та це не така уже й “темрява”, як декому здається.
7

Коментарі 1

  • 2015-02-19 10:11
    Металіка одна з моїх найулюбленіших груп. І їх виступ з симфонічним оркестром дійсно шикарний. Я дуже жалкую, що не потрапила на їх концерт, коли вони приїздили до Києва. А зараз на них можна подивитись тільки у записі, бо групи вже не існує –(((

© 2010 - 2024. Всі права захищено.