2015-01-25 23:01

Продовження моїх улюблених пригодницько-історичних серіалів у 2015 році які варто подивитись, що б відволіктись від сьогодення/

Game of Thrones / Гра престолів – 5 сезон, старт у квітні. Найпопулярніший серіал усіх часів та наймасовіший за переглядами. 5 сезон далеко не останній, я думаю ще не усіх героїв уб’ють з першого та дракони вже підросли і рвуться у бій. Заздрю тому хто не бачив перші чотири сезони. Йому є чим себе зайняти.
Чорні паруса / Black Sails – 2 сезон. Найдорожчий серіал за всю історію. Таких морських боїв не побачиш навіть у Піратах Карибського моря. Гарна гра акторів разом з дорогим бюджетом, красивими дівчатами та непередбачуваним сюжетом роблять цей серіал самим очікуваним серіалом року. Щодо сюжету, та капітан Флінт разом Джоном Сільвером, красунею господинею острова у 8 серіях будуть задіяні у пригодах, насиллі, любові, інтимі…і так по колу.
Вікинги / Vikings – 3 сезон. Такий уклад життя як у вікінгів заслуговує на велику повагу. Відданість, самопожертва, брат за брата, плечем о пліч. Наші хлопці на сході України зараз живуть як раз по законам вікінгів. Тут більше історична драма, хоча звичайно бійки у кожній частині присутні.
Череп та кості / Crossbones – 2 сезон. Ще одна піратська сага, тільки на відміну від серіала про Флінта, тут не має відвертих інтимних сцен, менше боїв, натомість в героях ходить лисий-безвусий дядько, який називає себе Чорною бородою. Сценарій відомий, пригоди, насилля, любов. (як кажуть, коли верстався номер, дізнався, що …серіал зачинено. Шкода, Джон Малковіч зіграв у ньому відмінно).
Marco Polo / Марко Поло – 2 сезон. Тут все як завжди. Історія християнина якого батько подарував монгольському Хану продовжується. Знову пригоди, насилля та інтим (тільки з китайками). Тобто все як у середньовіччі, з тією поправкою, що це все відбувається у Китаї. Цим серіалом рік 2015 і завершиться.
Мушкетери / The Musketeers – 2 сезон. Досить оригінальна постановка Дюма. Сценарій іноді шкутильгав у першому сезоні, але переглянути продовження варто. У серіалі не має відвертих сцен, а до вбивств нажаль діти вже звикли я про те, що його можна і хлопцям включати для перегляду. Очікуємо на початку осені.
Звичайно чекаємо і нових історій.
Ну і на останок -
Інтерни – 10 сезон. Хоч охлобистін і лайно, проте інтерни веселий серіальчик і що прикольно 9-й сезон був знятий у жовто-блакитних тонах. Навіть биков говорить – «будь ласка». Початок у лютому.
6

Коментарі 4

  • 2015-01-26 14:39
    З Вашого переліку дивлюся тільки "Game of Thrones", до іншого ще руки не дойшли.. чи очі)) Кажуть, що книга, по якій знімають цей серіал, дуже відрізняється по сюжету. Я ще не читала, думаю взятися. А я дуже чекаю на продовження триллеру "Мотель Бейтсів". Дуже якісний серіал, у кожній серії багато подій, завжди присутня інтрига. Також черкаю на продовження серіалу "Ганнібал". На останній серії другого сезону я ревла як белуга) Ну і "Penny Dreadful" дуже чекаю, дуже колоритний серіал.
  • 2015-01-26 19:33
    Гарна підбірка серіалів. Правда з них я тільки Гру Престолів передивились, і Чорні Паруса частково. А про інші тільки анотації читала. Дуже багато часу займає перегляд, просто не встигаєш подивитись все, що подобається.
  • 2015-02-01 13:10
    Я вважаю, що особисто для мене цей пост дуже корисний!) Гра Престолів дійсно неперевершена, і я її з нетерпінням чекаю! Доречі, також почала дивитися "Чорні паруса", уже перші серії за плечима, і він теж непогано знятий. Читаючи ваші рецензії до інших серіалів, можна сказати, шо вони також варті уваги... Але як же ліньки починати перегляд. Початок завжди якийсь не дуже цікавий, і саме початок може відбити бажання дивитися серіал далі :(((
  • 2015-02-15 13:27
    для любителів молодіжного скечевого юмора рекомендую "СашаТаня" виробництва ТНТ, вже 46 серій вийшло.

Наступний запис

2015-01-17 12:20

19 січня - Свято Водохреща

8
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.