2015-01-13 15:11
Російські ЗМІ не публікуватимуть карикатури Charlie Hedbo, так як це походить на екстремізм і образу почуттів віруючих. Це більше схоже на те, що в російських ЗМІ остаточно вбили свободу слова. Що це за люди, котрих ображають малюнки та танці, а вбивство людей для них це приклад релігійної чесноти? Ісламізація Росії йде повним ходом.
6

Коментарі 7

  • 2015-01-13 15:37
    А точнее - порабощение.
  • 2015-01-15 08:41
    У різних народів різні вірування. Той хто зачіпає у своїх діях або промовах вірування будь-яких течій, повинен сам розуміти про можливі наслідки з цього. Іслам базується на Корані. У цій книжці чорним по білому відкритим текстом написано, що правовірний повинен зупиняти хулящих бога і пророка його всіма доступними йому методами. Тут Свобода слова не причому. Луди не розуміють що таке ввічливість, повинні не слухати свій інстинкт самозбереження.
  • 2015-01-15 18:22
    Вважаю, що неправильно - ображати іншу віру. І річ навіть не стільки у тім, що ви не поважаєте її або віруючих. Кожен має право на це. Але! Ми всі знаємо, як реагують ті, хто поважає Коран, на будь-які нападки, навіть дрібні жарти. Цьому прикладів можна навести. Кожен по-своєму реагує і діє. Тим більше, знаючи про це, треба бути дуже уважним і слідкувати за кожним словом, а не те що оприлюднювати речі, які не просто ображають, а провокують. Важко повірити у те, що французи, які себе вважають культурною нацією, могли допустити таке. Тому здається, що та карикатура була провокацією справжнісінькою. Або нам треба зробити висновки - чи потрібна нам та Європа з її такими ось цінностями, коли можна так відверто ненавидіти інших і ображати іх віру.
  • 2015-01-16 08:25
    Хочу сказати, що в українських ЗМІ свободи слова теж небагато. Деякі події примушують показувати тількі з одного боку або суттєво спотворювати факти. А за спробу висвітити інший бік, звинувачують у шпигунстві, зраді чи просто виштовхують у шию.
  • 2015-01-19 18:03
    А мені здається, що все таки це правильне рішення. Мені, наприклад, незрозуміло, чому у більшості країн світу не можна відкрито висловлювати свою думку про секс-меншинства, бо це ображає їх почуття. А паплюжити почуття релігійних людей можна, бо за це немає жодної відповідальності. Дуже вибіркова толерантність.
  • 2015-02-03 13:35
    Я все ж вважаю, що іслам - релігія крові та ненависті. Якщо вони ненавидять усіх тих, кто є іншої віри, то чому у ті й же Європі, котра просто потерпає від муслімів, мають їх любити та поважати? Звичайно, в мене суб'єктивна точка зору. Я взагалі вважаю релігію лише способом керування людьми. Усі релігії, окрім буддизму, основані на ворожнечі та протистоянні. Буддизм направлений на самопізнання та спокій. Я не буддист, я атеїст. Просто констатую факт, що ідеологія буддизму направлена на мир та внутрішню мудрість. А так-то багатьом людям треба у щось чи у когось вірити, от вам і добра технологія управління масами. =)
  • 2015-05-18 13:55
    А в мене ці карикатуристи не викликають нічого, окрім відрази. Вони не розуміють, що їх гумор не лише чорний, а й украй образливий. Зрозуміло, що ці люди не мають віри, бо вважали б недопустимим кепкувати, скажімо, з Ісуса Христа. Нещодавно журнал "Шарлі Хедбо" познущався з французької актриси Катрін Деньов, зобразивши її у вигляді квадрата та натякнувши на ожиріння. Вважаю, що це ненормально.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.