2015-02-22 10:27

Рецепт сирників для сніданку

Кожного дня замислююся над тим, що приготувати на сніданок. Адже, з ранку їсти не хочеться, але вже через пару годин з'являється почуття голоду. От, я і придумала, як цю проблему вирішити, адже аромат від підсмажених сирників, які самі просяться, щоби їх з'їли, допомагає мені добре нагодувати домашніх, перед тим, які вони розбігуться по своїм справам: хто до школи, хто на роботу.
Рецепт приготування цієї смачної, легкої і корисної їжи простий.
Інгредієнти:
- пачка сиру 200 гр;
- 2 яйця;
- 1 столова ложка сахару;
- пшеничне борошно (десь 5-6 повних столових ложок).
Зісталося добре перемішати всі інгредієнти і зробити сирник, якій як котлетку обваляти в борошні. Покласти на сковороду з гарячою олією (вершковою, оливковою чи соняшниковою) і смажити на середньому вогні під кришкою. Через 3-4 хвилини потрібно перевернути сирники на інший бік і ще через 3 хвилини вони готові. Подавати на стіл можна зі сметаною або фруктовим конфетюром.
Смачного усім!
6

Коментарі 1

  • 2015-02-26 22:06
    Прикольно! Я обожнюю сирники, вони такі рум'яні, запашні та апетитні! Вау, ням-ням) Треба буде якось спробувати приготувати сирники, здається, що це не складно.) Хоча ось, рецепт начебто однаковий, стандартний, а сирники - різні! У кожної господині свій смак сирників. Я у багатьох гостях їх куштував, тому можу відповідально заявити про це)

Наступний запис

2015-02-21 20:39

Чи знаєте ви що таке грип?

11
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.