2015-02-18 16:53

Особливості «солодкої» дієти або як правильно вживати солодощі

1) Солодке тільки до обіду
Суть такого принципу в тому, щоб вживати найбільш калорійний продукт до обіду, до вечора буде багато часу для витрати калорій. Найголовніше, що суть дієти не змінюється, а людина не страждає від почуття провини за вживання солодощів, адже вони дозволені, хоч і з невеликим застереженням.
2) Правильні солодощі
Цей принцип так само допомагає істотно скинути вагу (якщо звичайно не збільшувати обсяг солодощів). Суть в тому, щоб вживати солодкі продукти з малою калорійністю, тобто всі знають що гіркий шоколад корисніший від молочного і крім того містить менше калорій. Те ж відноситься до десертів на основі йогурту або сиру, як альтернатива жирним бісквітним тортам та тістечкам. До цього списку можна додати безліч солодких фруктів, таких як виноград, яблука, апельсини, банани, ягоди і цитрусові. Головне вибирати стиглі фрукти і тоді їх смак буде більш насиченим і солодким.
6

Коментарі 1

  • 2015-04-12 19:47
    Коли я була вагітна, то замість солодощів вживала курагу, горіхи, ізюм, ківі, банани та груши і майже кожен день. Мені дуже подобалось, солодощів навіть не хотілося. Але після пологів все змінилося: не уявляю навіть дня без солодкого. Дякую за породи, буду хоча б намагатись їсти солодке до обіду)))))

Наступний запис

2015-01-26 16:36

Що викликає хвороби домашніх рослин?

7
3

© 2010 - 2024. Всі права захищено.