2015-01-06 22:38
Яке свято що не #Різдво не проходить у сімейному колі. На Новий Рік і день народження збираються друзі та близькі родичі, а на це свято тільки близькі, які дуже дороги вашій родині.
Який #святвечір без #кутя , яку кожен присутній намагається приготувати за кращим рецептом їх сім'ї і здивувати смаком присутніх. Без цього солодкого прикраси столу і атрибуту свята не проходить це свято, #Різдво.
Наші улюблені діти теж не залишаються осторонь від цього свята. За старою традицією необхідно принести, #кутя своїм родичам і близьким, заспівати їм #коляда . За це їм положено різні солодощі та грошову винагороду. Дітям дуже подобатися це свято, тому що можна отримати за це дуже багато солодощів і грошей.
Як приємно пройти по своєму і сусіднього під'їзду і привітати своїх сусідів з таким великим святом #Різдво не тільки дітям, а й їхнім батькам. Зі святом вас усіх, нехай у вас збудуться всі ваші мрії, і буде мирне небо над головою.
12

Коментарі 4

  • 2015-01-08 12:16
    Я теж дітей вожу колядувати до сусідів. Нас вже чекають і часто ще перд святом кажуть, щоб до них обов"язково завітали.  
     
    Р.S. Ви не ображайтесь, але перевіряйте текст перд публікацією - його майже неможливо читати
  • 2015-01-10 22:02
    А в мене вдома на Міжгірщині Закарпатськоі області дітки ходять колядувати на весь край, а хлопці постше збираються групами та колядують майже по всьому селі. Кожен одягається в якогось героя. Самий цікавий то Чорт та Жид. А Цигани мають "шлиі" з дзвіночками чим і будять господарів понадранок.
  • 2015-01-11 01:10
    На жаль, різдвяні традиції у великих містах не такі багаті, як у селах та невеличких містах. Отож вже й не дивуєшся, якщо ніхто з дітей не завітає до твого дому з колядками та поздоровленнями зі святом. Напевне, з часом буде якийсь новий популярний формат відзначати це свято у містах, але й не слід відмовлятись від давніх традицій.
  • 2015-01-13 14:23
    О я дуже люблю колядувати. Коли була маленька бабуся навчила мене багатьох колядок. Я завжди ходила з сестрами по селі колядувати, а зараз коли стала дорослою колядую дома своїй сім'ї, дітям навчаю вже їх.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.