2015-01-05 22:23
Ну ось і новорічні свята скоро закінчаться та пора буде йти на роботу, дитячий садок, а кому і вчитися. #НовийРік – це свято, яке швидко проходить та починаються трудові будні. Як приємно згадати свята, які вже пройшли і те, що на них було, особливо тих людей, з якими зустрічали #НовийРік . Але свято без снігу не піднімає новорічний настрій. Коли випадає білий сніг, то усе наче перетворюється як у зимовій казці, де є лісові звірі, сірий вовк, лисонька – хитруля та #ДідМороз зі Снігуркою.
Дитячий сміх насищає наше життя яскравими красками. Коли зазираєш у вікно, ти бачиш таку неймовірну білосніжну красу і тоді настрій піднімається. Ти забуваєш про усі негаразди. Дітлахи із санчатами йдуть кататися на гірку, навіть у лютий мороз. Дуже голосно чути веселий крик та сміх діточок. І усе ніби оживає! А як чудово дивитися на те, як вони зі снігу роблять снігову бабу або сніговика. Помаранчева морква, чорні вуглики та яскравий шарф з відерком на голові дуже їх тишить. А як приємно дивитися на дорослих, коли вони грають у снігові ігри наче дітлахи.
Але таке явище природи короткочасне. Наступного ранку, можливо, вже такого снігу і не буде. Пригріє яскраве сонечко і усе розтане на очах. Але спогади неймовірно красивого білосніжного новорічного настрою назавжди залишаться у нашому житті і будуть радувати нас впродовж року.
3

Коментарі 1

  • 2015-01-11 16:14
    Новий Рік це взагалі якесь диво. Не знаю чому, але я завжди чекаю на якусь несподіванку. Здається, що має відбутися щось казкове, незвичне. Під кінець Новорічних свят починаю втомлюватися, та все-одно потім шкодую, що вони закінчились і ніби диво потроху відступило.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.