2015-01-07 00:44

Стосовно вивчення англійської.

Поки тривають новорічні #свята і з'явилося кілька вільних днів, продовжую штурмувати вивчення #English , цікавлюся ефективними техніками і методами. Зрозуміло, що для такої задачі, гарно мати хорошу #пам 'ять і банально зубрити слова, та от в граматиці йти напролом не вийде. Треба ще якось додатково розвивати нестандартне для себе #мислення , бо зрозуміло, що вперше зіткнувшись з часами, відмінками, родами і іншими особливостям іноземної мови, в людини виникнуть #проблеми . І пов'язані вони будуть як раз з відмінностями мислення носіїв, наприклад, англійської і української мов. Це найважче - почати думати інакше. Так от, не знайшов нічого більш дієвого, як дивитись свій улюблений фільм, скажімо виробництва #США або Великобританії, мовою оригіналу. Або ще краще, щоб це був серіал. Для мене це cеріал #Друзі Сам не помічаєш, як словниковий запас все збільшується і на рівні підсвідомості починаєш правильно складати речення. Звичайно, дуже важливо було б спілкуватись з носієм мови, але якщо такої можливості нема, то описаний #спосіб теж непоганий. Це стає зовсім недивно, якщо ви згадаєте відомі вам приклади, як людина швидко адаптується, якщо переїжджає за кордон.
Спробуйте також перекладати свої улюблені пісні, ну і читайте також, що-небудь на зразок сайтів газети "New York Times" або служби новин "BBC". Всім успіхів.
#англійська #мова #освіта #саморозвиток
12

Коментарі 5

  • 2015-01-12 14:19
    Я так само починав вивчати англійську. Граматику вчив по книзі, слова тільки зубрив, слухай улюблених виконавців на англійській, старавля перекладати пісні. Мені допомагав мій шеф, бо він досконало володіє англійською. Постійно розмовляв зі мною та виправляв помилки.  
    Зараз розумію англійців та свою думку сформувати досить важко - малий словарний запас.
  • 2015-01-13 13:18
    Я английский начал учить еще в школе, продолжил в универе, по специфике обучения много общался с англоязычными, все это время помогал интернет и фильмы в оригинале. Могу сказать, из того чему нас учили в школе нужны только алфавит и грамматика. Пообщавшись с американцами, а у них свой суржик, понял что правописание там не в почете. Зачастую разговор может переходить от чистого английского до непонятного бормочания. которое, как ни странно имеет смысл. Сейчас помогает не забыть инглиш небольшая уловка, по всей квартире почти на всех вещай есть маленькие стикеры с названиями на английском, такой способ мне подсказал учитель иностранного. Скажу Вам так, помогает, минимум описать передвижение по квартире Вы сможете без проблем.  
    Огромное же количество сериалов тоже помогают. Смотрю их с субтитрами, английскими.
  • 2015-01-15 17:06
    Я почав вивчати англійську приблизно 2 роки тому. В школі взагалі вивчав французьку. І хочу сказати, що я набагато більше навчився самостійно вивчаючи англійську. В школі мені не дали таких знань французької. Щодо самого вивчення, то серед всього згаданого хочу додати, що можна слухати ще англійське радіо. Ви можете не розуміти, про що там говорять, але ваші вуха поступово привикатимуть до мови.
  • 2015-01-15 21:01
    Завжди мріяла вільно володіти англійською мовою. Як незадалося у школі, так і все наперекосяк. Коли їздили за кордон, пояснювалася на пальцях. Два слова скажу і жести, два слова скажу і все. Підказували іноземці. Так смішно з боку виглядало. Ви праві, кажуть, що корисно дивитися англомовні фільми. Треба спробувати.
  • 2015-01-28 13:05
    ваш метод дуже гарний, можна ще вивчати англійську, читаючи кортенькі дитячі оповідання, але все-таки, краще спочатку вивчити алфавіт, правила читання, основні граматичні конструкції. Інакше ви можете вивчити багато слі, але не зможете збудувати з них жодного речення. Це я вам, як вчитель англійської мови, кажу! Успіхів!) Хто хоче - знайде можливості))

Наступний запис

2015-01-03 15:11

Давайте вже 2016-й, з цим 2015-м вже все ясно ;-)

2
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.