2015-02-04 23:48
Вчора знову переглядала старенький #фільм 1997 року "Гаттака". Ця кінострічка одна з моїх улюблених. Шедевр - іншого нічого не можливо сказати. Почуття після перегляду - деяка відсутність у реаліях життя, але присутністі у голові в постійних міркуваннях, і що цікаво - це відбуваеться зі мною після кожного перегляду.
Розумно фантастичне кіно з постійною атмосферою таємничості. Талановиті актори - Ума Турман, Итан Хоук, Джуд Лоу. Знову питання майбутнього. Тема народження дитини шляхо штучного запліднення. Переваги: батьки вкладують в дітей все що вони бажають.
Всім кіноглядачам дають можливість поглянути навкруги очима героя. Це треба бачити. Цю феноменальну картину треба відчути.
9

Коментарі 2

  • 2015-02-07 14:26
    Уму Турман люблю, але не пам"ятаю цей фільм. Ви так чудово про нього написали, що зразу хочеться йти дивиттися! Обов"язково повернусь, щоб поділитися враженнями. З приводу того, що при штучному заплідненні "батьки вкладують в дітей все що вони бажають", то і при звичайному заплідненні все так само, а ще при вихованні дітей і при спілкуванні з ними. Наші діти відображають нас, подобається це нам, чи ні.
    • 2015-02-07 17:25
      Lana, ви праві, багато чого залежить від батьків. Але тут зовсім інше..)) Якщо ви полюбляєте фільми над якими потім можна подумати - то це, те що треба. Буду чекати ваш відгук )

© 2010 - 2024. Всі права захищено.