2015-01-11 15:22
У переповнених мегаполісах, залишаючись на одинці, люди розпочали розводити домашніх улюбленців. Це звірі, котрі заповнюють наш відпочинок, додають наснаги, а іноді здається, вони нас розуміють. І яка б не була домашня тваринка —#болонка, #папуга , #сова ,# хом'ячок, #морська свинка, або навіть якимсь екзотичний вид, людина піклується, плекає і доглядає його, маючи надію на прихильність, вірність у відповідь.
Домашні улюбленці завжди поруч, але одна справа коли це #кошеня та зовсім інша коли масивний отруйний павук, скорпіон, чи гігантський мадагаскарський тарган — Блаберус гігантус, довжина якого 8 см, з жорсткими крилами і незлагідною вдачею. Та багото хто, із власників рідких звірів, підкреслюють, що до оселі вони приносять спокій, затишок, Так само, як незамінні друзі людини #собаки та #котики .
А яке місце належить домашнім тваринкам у вашому житті? Ті хто утримував #кошеня, або #цуценя , відомо як змінюється життя. З'являються турботи про його здоров'я, про його виховання, що формує умови для його повноцінного членства у сім'ї. Часом трапляється, що тваринка взагалі стає центром подій, участь в яких з захопленням розділяють інші члени родини.трапляється, що тваринка взагалі стає центром подій, навколо якої з захопленням крутяться інші члени родини.
5

Коментарі 2

  • 2015-01-11 18:06
    Обратите внимание на последнее предложение: "Часом трапляється, ..."
  • 2015-01-11 18:40
    Опочки! А вы не вкурсе, как это исправить?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.