2015-01-12 22:38
Завжди хотіла собі маленького "кишенькового" песика, зокрема, йоркширського тер'єра. Така гарнюня.))) Особливо з бантиком на голові, та в якомусь костюмчику)) Але, як дізналась, скільки коштує #цуценя - ледве не оціпеніла! Це ж жах! Окрім, цього в перший рік його життя треба викласти кругленьку суму на усілякі щеплення, а таким собакам потрібно більше щеплень. Про вартість одягу, для цих тваринок я вже мовчу! Мій одяг коштує, напевно, дешевше)) Догляд теж круто спустошить #бюджет - постійні стрижки, #манікюр . А без цього не обійтись. Ще одна особливість - їх не можна залишати самих надовго - в них може початися депресія.((Так, хтось скаже, що це ті ж самі діти - на дітей не жалкують же грошей. Можливо, але, як на мене, не можна порівнювати дитину і собаку. #Собака не повинен приносити стільки клопоту. Напевно, це ще одна "іграшка" для багатих (хоча й звучить грубо), яку дозволити собі може далеко не кожен.
6

Коментарі 2

  • 2015-01-31 21:53
    Я владелец йорика подтверждаю каждое слово, но с уточнением: прививок не много и недорогие. Но вот проблем со здоровьем масса: рвать под наркозом не выпавшие зубы, болезни, клещи, ошейники, гнать глисты, травить блох. фуууух, сама в шоке от того, что я терплю.
  • 2015-02-03 11:34
    Тепер я остаточно переконалась, що йорики - не для мене. Сама від стоматологів не вилажу, а ще й собаці їх рвати..НІ це занадто)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.