2015-01-06 21:57
Хочу поділитися своїм досвідом з хвороб наших діточок, а вірніше, з після хворобовим станом вашої #малечі . Моїй лялечці 3 роки, ясельна група в дитячому садочку. Всі мами знають, що цей період найхворобливіший. Після кожної хвороби ми щасливі, що #дити видужали, але не всі знають, що дітки видужали тільки поверхнево, бо запальний процес в організмі триває на багато довше, мінімум 2-3 тижні з моменту виписки з лікарні. Так як я працюю в лікарні, то неодноразово отримувала консультацію лікарів. І хочу сказати, якщо воша малеча тяжко перехворіла, не біжіть зразу в #дитячийCадок , навіть, якщо вам потрібно вийти на роботу. Краще візьміть якийсь час за свій рахунок або відправте дитину до бабусі з дідусем, що організм малечі зміг зміцнитися. Інакше, тільки відправите #дитину до дитячого садочку, на другий день вона прийде з соплями. І не треба казати, що це інших приводять хворих в садочок, це організм вашої дитини не в змозі боротися з бактеріями і вірусами, бо просто напросто він ослаблений після попередньої хвороби.
Хай ваші діточки будуть здорові і міцні, радуючи своїх мамусь.
6

Коментарі 4

  • 2015-01-07 12:10
    Як батько з досвідом додам - в період після хвороби важливо зміцнювати імунітет дитячого організма здоровим харчуванням - ніяких чипсів та сухариків, більше вітамінів, молочних продуктів і не забувати про свіже повітря. Але без переохолодження - 10-15 хвилин в теплій одежі досить для прогулянки.
  • 2015-01-08 20:53
    О, я з Вами повністю згодна, що, після хвороби треба дитині зміцнити імунітет, а не вести його в дитячий садок. Моєму молодшому 4 роки, в дитячий садок практично не ходимо, сходимо на одну неділю, а потім дві боліємо і так вже майже рік. Що робити не знаю.
  • 2015-01-13 20:37
    Всё точно, но в наше сложное время далеко не у всех есть возможность сидеть дома, да и помощи (бабушки, дедушки) не у всех есть. Реальность такова, что на работе не станут держать постоянно отсутствующего работника, да и жить за что-то надо.
  • 2015-02-20 13:35
    Як на мене садочок взагалі – крайній випадок для дитини. Якщо є можливість бути вдома до 6 років, або є бабусі які згодні сидіти з дитиною, то краще взагалі в сад не ходити. Але, нажаль, це утопія. Реалії такі, що мами заливають в дитину панадол при вході в садок і самі йдуть на роботу, бо інакше звільнять.

Наступний запис

2015-01-05 21:39

На праздники мы хотим себя украсить

5
4

© 2010 - 2024. Всі права захищено.