2015-02-07 19:30
Ви вважаєте, що причиною постійного виснаження, негативного настрою та втоми служить надокучливий начальник на роботі чи всезнаюча свекруха, яка знає як буде краще? А от і ні!
Здавалося б, яка різниця якого кольору стіни у спальні чи вітальні, це ж лише невагома частина інтер`єру. Але хто ж міг подумати , що від кольорової гами, яку ви обираєте для #фарбуваннястін у тій чи іншій кімнаті, залежить не тільки Ваш психологічний стан, а й Ваші інтелектуальні здібності та становище Вашої нервової системи!
У даній статті ви дізнаєтесь детальніше, який колір викликає дискомфорт та роздратування, а який навпаки, заспокоює та підбадьорює. А головне, як пофарбувати стіни спальні, аби досягти повної гармонії із собою та оточуючим світом!
Сфера впливу певного #кольору на людину – є однією із провідних тем дослідження сучасних психологів. Кожний індивід реагує на кольорову гаму своєрідно - це залежить від характеру, типу темпераменту, стану здоров`я тощо. Але є спільні ознаки впливу того чи іншого кольору, які виявляються у змінах поведінки людини та у її ставленні до навколишнього середовища.
#Спальня … перше місце, яке ми бачимо після солодкого сну та останнє, чим ми милуємось після важкого робочого дня. Ви навіть не уявляли, але колір стін спальні, до якого ми вже звикли та навіть не звертаємо увагу, служить тим стимулятором, який спрямує наше сприйняття, наш настрій у певне русло. Аби уникнути поширених помилок та забезпечити собі хороший настрій, пропонуємо Вам ознайомитись із характеристикою основних кольорів, яким віддає перевагу більшість при фарбуванні стін у спальні та дізнатись багато корисного про їх вплив на нервову, емоційну та психологічну сферу особистості!
Людям, які віддали перевагу #персиковим та #оранжевимтонам , несказанно пощастило, адже ця гама не тільки забезпечує позитивний настрій та створює гармонію навколо Вас, а ще й стимулює травну систему та помітно підвищує потенцію!
Кольори #синього спектру впливають заспокійливо та стимулюють розумові здібності людини, але будьте обережні, адже темні відтінки синього можуть спричиняти негативний вплив, а саме засмучувати людину.
Будь-які відтінки# зеленого кольору, забезпечують свіжість та емоційне розслаблення. Цей колір не тільки усуває прояви агресію, знімає нервове збудження, а й внормовує серцево-судинну діяльність.
Якщо ви думаєте, що #червоний – колір тваринної пристрасті та бунту, то так, ви не помилились. Ця гама не тільки роздмухує полум`я бажання, збуджує нашу емоційну сферу, а й додає нам позитивного настрою, стимулює наші відчуття та навіть зміцнює нашу пам`ять. Але будьте обачні, адже червоний може діяти й негативно, викликаючи дратівливість та приступи агресії.
Коли червоний роздмухує нашу пристрасть, то лимонний, бежевий, всі відтінки #жовтого – збуджують наш інтелект. Ця кольорова гама стимулює творчу уяву, викликає активність й працьовитість та забезпечує бадьорість на цілий день!
Якщо серед Вас є ті, які обрали #білий колір, то будьте певні, мрійливість, меланхолійність та безпечний спокій не заставлять себе чекати.
У кожному кольорі людина знайде для себе щось приємне, комфортне та затишне, залежно від її вподобань. Але вибір кольорової гами у спальні, відіграє таку ж роль, як і вибір ліжка, освітлення та декоративних предметів. Тому вибирайте уважно й насолоджуйтесь гармонією, вже з першими промінчиками сонця!
5

Коментарі 0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.