2015-01-21 16:31
Гарно закручений сюжет серіалу "Як уникнути покарання за вбивство" прикував мене до екрану телевізора майже на добу. Глядачам надається можливість зануритися у життя студентів юридичного факультету. Група найвигадливіших з них потрапляє на курс "молодого бійця" до самої Енналіз Кіттінг. Сильна і харизматична жінка уміло використовує свої знання задля порятунку клієнтів від в'язниці. Вона не завжди впевнена у непричетності клієнта до злочину, але завжди впевнено відстоює його ім'я.
Але несподівано все її життя іде шкереберть, коли вона запідозрює у скоєнні злочину власного чоловіка. Студенти теж додають клопоту своїми необдуманими вчинками. Окремо хочу наголосити на барвистості характерів новоспечених юристів. Серед них майбутня кар'єристка, синок багатія-судді, красунчик-бабій, студент, якому майже випадково вдалося потрапити на курс та дівчина, що відстоює справедливість будь-якою ціною.
У кожній серії можна спостерігати за переплетінням долей героїв. Розв'язуючи чужі злочини, одного разу можна опинитися на місці свого клієнта - це можуть врешті-решт і підтвердити студенти Кіттінг. З нетерпінням чекаю на продовження серіалу.
17

Коментарі 5

  • 2015-01-25 19:45
    Я зацікавилася. По Вашому опису мені вже цей серіал сподобався. Було б цікаво подивитися його. Як я розумію, у всіх цих студентів зовсім різні життєві цілі та життєві цінності, а також вони звикли до різних способів отримання, або можна ще сказати добування грошей. Мабуть, вони по-різному бачать курс "молодого бійця" Енналіз Кіттінг, та кожен по-своєму сприймає те, що відбувається?
    • 2015-01-27 21:12
      Так, Ви праві. У них є мета стати вправними і поважним юристами, але кожен проторює собі шлях різними методами. Найцікавіше буде, коли вони об'єданються заради спільної мети - уникнути покарання. Але всі деталі не розкажу, бо спойлери сама не люблю. Бажаю Вам приємного перегляду, якщо вирішите подивитися!
  • 2015-01-29 18:26
    І мене сюжет зацікавив! Тільки одне питання - при дітях вмикати можна?
    • 2015-01-30 14:09
      Краще дивитися з дорослими, бо є різні пікантні сцени. Рекомендувала б перегляд під час того, як діти сплять, адже сюжет дійсно дуже захоплюючий, не буде бажання відволікатися.
  • 2015-05-15 13:58
    ото так... Як щось більш-менш має сенс, то краще дивитися без дітей. А коли суцільна стрілянина та купи мерців - нічого, можна. Тут, принаймні, діти взяти щось корисне: логіку мислення, розуміння того, що не слід вірити всьому тощо.

Наступний запис

2015-01-16 23:51

Рецензія на "Готель "Гранд Будапешт"

10
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.