2015-01-15 21:51
Для любителів рибних страв пропоную свій фірмовій рецепт - #ПеленгасФарширований . Для приготування треба взяти рибку вагою близько півтора кілограма (також можна взяти #товстолоб чи #білийАмур ), почистити від луски. Обережно відрізати голову і вийняти нутрощі так, щоб не пошкодити жовч. Потім також обережно знімаємо шкіру, підрізаючи ножицями біля плавників і біля хвоста. З філе видалити кістки і пропустити два рази через м’ясорубку. Додати до фаршу дві цибулини з однією морквою обсмажені на вершковому маслі, одну столову ложку манної крупи чи #стоГрамів черствого хліба, два варених яйця дрібно порізаних. Посолити, поперчити за смаком, додати ще два сирі яйця, добре перемішати і нафарширувати рибну шкіру. Скласти в рукав разом із головою. Запікати в духовці пів години при помірній температурі. Смачного!
5

Коментарі 2

  • 2015-01-17 22:27
    Я дивлюся Ви великий любитель риби. Пеленгас, селедка... Буду знати, де брати рецепти для пісних страв. Правда, наступний піст вже без риби, дуже строгий, тому що Великий. Але зараз на середу і п'ятницю в самий раз. Я робили фаршировану щуку, але зараз вона дорого коштує. Ваш рецепт дешевший, бо в ньому риба - пеленгас. Візьму на замітку. Зараз випишу в блокнот. Дуже дякую Вам!
  • 2015-01-25 19:42
    А я ніколи не готувала щуку, тому фарширований пеленгас для мене є ідеальним стравою. Цей рецепт свого роду імпровізація, мій хлопець , а тепер вже чоловік , наловив пеленгасів понад 10 штук, приніс мені сказав зроби з ними що небудь, ось і довелося щось вигадувати, щось сестра підказала. Вийшов ось такий прекрасний рецепт , до речі хлопцеві сподобалось, тепер у нас вже двоє діток!)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.