2015-01-17 05:10
Сьогодні до вашої уваги #рулетЗоселедцем . Беремо два оселедці, чистим, вибираємо кісточки, знімаємо шкірку, готове #філе подрібнюємо. Також мілко нарізаємо одну цибулину та два мариновані огірка, почищені від шкіри. Окремо відварити два курячі яйця, почистити та натерти на міленькій тертці. Двісті грамів вершкового масла збити міксером приблизно чотири хвилини. Потім продовжуючи збивати, додати натерті яйця, огірки та подрібнений кріп. І нарешті, починам збирати наш рулет, нарізаємо зелень: кріп, петрушку, зелену цибульку. На чистій поверхні розстилаємо шматок харчової плівки, висипаємо на неї приготовану #зелень , придаємо квадратну форму. На зелень викладаємо оселедець і зверху приготований масляний крем. Тепер за допомогою харчової плівки треба обережно скрутити рулет. Відправляємо його до холодильника не менше чим на чотири години. Ось і все, страву можна подавати до столу! Смачного!
9

Коментарі 2

  • 2015-01-17 22:24
    Жирненький рулет вийшов, напевно. До речі, а як огірки? Сюди точно класти потрібно? Просто незвичайне поєднання виходить, як мені здається. А до чого подавати такий рулет? Гарнір або просто закуска до спиртного? Викладіть, будь ласка, фотографії Вашого блюда. Цікаво, вперше читаю про таке блюдо. Незвичайне. Смачно було? Чоловік оцінив?
    • 2015-01-25 17:59
      Чесно кажучи, чоловік у мене теж великий шанувальник рибних страв, так як сам любить і вміє порибалити ! Що стосується гарніру, то це на розсуд і смак хазяйки , я наприклад до риби часто готую картоплю, інші люблять рис, а до спиртного незнаю не пробували , бо не вживаємо. А ось фотографій, вибачте, не зробила.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.