2015-03-12 16:25
Я себе вважаю досвідченою мамою, особливо в питаннях грудного годування малюків. Однак, в цьому я ніяк не можу допомогти. Сестра мого чоловіка нещодавно народила дитину, адле це були передчасні пологи на 7 місяці вагітності. Тому дитинка дуже маленька і слабка, вже місяць знаходиться в реанімації. Мама вдома, намагається зберігати для своєї дівчинки грудне молоко. Однак, переживання і головне відсутність дитини поруч різко зменшило, а на сьогодні взагалі майже немає молока. Нічого їй не допомагає, ні ліки, ні чай, можливо в когось є більш діїві рецепти допомгти зберегти ГВ??????????
4

Коментарі 4

  • 2015-03-12 16:46
    Здоровячка вашим близьким, особливо дитинці. А невістка пробувала зціджувати молоко? Щоб молоко продовжувало вироблятись потрібно стимулювати соски. Я читала, що лактація може ще повернутись, але якщо прошйло не більше місяця з останнього годування груддю.. Було б чудово, якщо вдалося би прикласти до грудей дитину, але зараз не дуже довіряють свою дитину чужій молочній мамі..
    • 2015-03-13 16:58
      Молоко повністю зникло днів пять тому, до цього все менше і менше було. Невістка сцежувалася, але кожного разу все менше і менше молока було. Інколи вона не встигала сцежуватись, так як самі розумієте, розривається між родиною і дитиною в лікарні, постійні поїздки і т.д. Вонга вже думала про те, де б знайти дитину на ГВ, але це нереально.
  • 2015-03-13 17:03
    Розумію вашу невістку. Дружину через тиждень після родів поклали у лікарню з запаленнями, я тиждень через все місто до іншої жінки по молоко їздив, а у дружини воно зникало. коли дитину повернули матері молока знову стало достатньо. Тому сподіваюсь дитина і мама скоро зможуть бути разом.
    • 2015-03-16 16:52
      Дякую, але поки що невідомо коли це буде. Маленька сама не дихає, вона на апараті штучної вентиляції легенів, та навіть, якщо і завтра зможе сама дихати, то молоко грудне їй не можна, так як шлунок поки що не сприймає таку їжу. Їй поки що 32 тижні вегетаційні. Якщо б було все добре, то вона зараз би ще була б у маминому животику. Отакі справи. У невістки молока вже немає тиждень, вона чесно кажучи здалася вже, хоча робила все що могла. Дуже страждає через те психологічно, відчуває провину перед маленькою, через ці нерви і молока немає. Замкнуте коло якесь.

Наступний запис

2015-03-09 18:38

#ТарасШевченко, вірші

4
1

© 2010 - 2024. Всі права захищено.