Мода і стиль

Група, учасників: 17
2015-07-26 12:44

Чи підходить взуття під сумочку?

Подарували мені ось таку прикольну сумку Джиммі Чу. Думаю, це копія, але дуже класної якості. Цікава модель. Якщо потрібно дуже багато чого в неї покласти, просто відвертається бортик і все! Хоч слона утащу тепер. А коли складаєш, виходить клатч. От тільки біда, я вже бульше року в декретній відпусці, зовсім за модними тенденціями не стежу. Дівчатка, як вважаєте, можна під ці туфельки взути? Ясна річ, що зараз носити її не буду, так як ходжу в пляжних шльопанцях. Сподіваюся, до осені буду носити.
Спасибі всім за поради!
24

Коментарі 18

  • 2015-07-26 16:21
    Красивенная сумочка! Ира, вам она не пойдёт, а мне - идеально. Отдавайте! )))) Да и туфли мне к лицу будут, разве что высота каблука смущает. )))
    • 2015-07-28 19:04
      Тоді давайте Вашу адресу, Укрпоштою чи Новою відправити? :-) Жартую, не віддам, самій потрібна. Як вже хочу вдягти підбори, з малим тільки балетки, шльопки, ну ніякої жіночності. 
      А Ви під що б вдягли цю сумку?
      • 2015-07-28 20:37
        Я бы и обнажённая идеально подошла бы этой сумочке ))) Разве женственность только в каблуках? Нееет. женственность во взгляде, походке, манере. ты же, Ирочка, видела некоторых дам, которые как лошади ходят огромными шагами на каблуках? Где же там женственность?
        • 2015-08-01 21:56
          Тетяно, заспокоїла :-) Нос вище і пішла сама жіночність в шльопках. Тільки б ще зайві кг скинути. А от тільки позавчора бачила даму на підборах, така худа і гнеться від свого росту. Так вона саме, як коняка йшла. Усі перехожі звернули на неї увагу. Може так було задумано?
          • 2015-08-01 21:59
            Вот видишь!
            • 2015-08-01 22:01
              Ти тут и ночуешь! ))))
      • 2015-07-29 21:05
        У меня комментарий немного не по теме. То есть по теме, но не совсем ))))) Вы вот пишете перешлете Новой почтой или Укрпочтой. Вы когда-нибудь пользовались их услугами по пересылке? Просто я продаю сумку и нашелся покупатель из другого города. Просит переслать новой почтой, а мне страшно. Сумка дорогая. Я просто не могу понять, кто платит за пересылку и как я получу деньги с продажи. предоплату покупатель отказывается делать. так как тоже боится отправлять постороннему человеку. Если вы знаете, опишите мне как что происходит? 
        Спасибо.  
        А сумка и туфли обалденные!!! МЕчтаю носить каблуки, но с маленьким ребенком пока не получается)))
        • 2015-08-01 22:00
          Наложений платіж - це услуга зворотньої доставки грошей від покупця до продавця. За неї беруть якийсь відсоток, не пам'ятаю вже. Ну не менше 30 грн то точно. Плюс сама доставка 30 грн, якщо сумка невелика. Ви ризикуєте тим, що відправивши сумку без передплати за доставку потім, якщо покупець відмовиться від неї, Вас забов'яжуть оплачувати всі транспортні витрати самостійно. То 90 грн мінімум. Так що візьміть з нього хоча б 60 грн передплати
          • 2015-08-06 12:19
            То есть он еще может и отказаться???? Но почему??? АААА....просто не захочет или не сможет забрать ???  
            Саму сумку он сможет посмотреть лишь после оплаты, верно? Я просто вчера отправила уже....почему-то так переживаю...За посылку заплатила 48 грн. Их вероятнее всего покупатель не станет мне компенсировать...Хотя я уже думаю, хоть бы за сумку заплатил))) не от хорошей жизни то приходиться распродавать ценные вещи, не хочется чтоб и обманули еще или что-то вроде того...не хочеться быть в минусе от продажи)))) 
            Спасибо вам за ответ)))) просто раньше не приходилось с таким сталкиваться, а ведь другие полным ходом так продают))) Но с моим-то везением ....вот и страшно))) сижу в ожидании)))
            • 2015-08-08 13:46
              Слава Богу, все хорошо. перевод пришел))) только вот наша почта как обычно не может все по-человечески сделать. не впервой так уже - приходишь за переводом, а у них денег нет))) какая бы сумма не была, но денег у них нет. мало того, что по жаре с ребенком зря сходили, так еще теперь-то аж во вторник сможем получить, так как выходные впереди. Вот такой у нас сервис(((( только я не могу понять, почему же так? если человек оплптил посылку, сделал мне перевод, почему у них нет денег??? вы не знаете, это нормальное явление или это только у нас так чудят?))
  • 2015-07-27 14:12
    Чудова сумка і туфлі також гарні! Чорний, як відомо, колір універсальний, тож вам вона підійде під обидві пари туфель. І взагалі під шо завгодно: під балетки, босоніжки, наприклад. Під сукню або джинси. Словом, річ чудова. І не страшно навіть, що не оригінал- головне, щоб до душі. А відкладати до осені теж не обов"язково: на літній вечір у місті чудовий варіант, особливо враховуючи, що іноді ці літні вечори бувають доволі прохолодними)))
    • 2015-07-28 19:05
      Спасибі за пораду. Спеціально зайшла почитати Ваші поради, бо з чоловіком збираємося у гості. Думаю, може вдягну підбори та сумочку під чорне плаття. Буду вся чорна :-) Треба освіжити якимось намистом. Може щось порадите?
      • 2015-07-30 13:57
        Треба ж бачити сукню, прикраси, що маєте в наявності, і взагалі вас, ваш стиль) Я б сюди мінімум прикрас одягала: туфлі не класичні, як і сумка. Не суто чорні, вже самі по собі прикрашені і є доповненням до плаття. Але якщо образ здається надто похмурим, то можна використати якийсь ланцюжок мідного кольору з підвіскою, в колір заклепкам на клатчі. На Аліекспресс я таких собі багато замовила, на різні випадки.  
        Ну і поеспериментуйте з іншими сукнями. Сюди підійде фактично будь яка глибокого або нейтрального кольору: біла, бежева, синя, зелена, наприклад. Головне, щоб не надто легкої фактури.
        • 2015-07-30 20:29
          Спасибі за пораду. А як Ви на Аліекспрес замовляєте? Скільки коштує доставка? Приходе на звичайну Укрпошту чи якось по іншому? 
          Плаття в мене є зелене :-) І не легкої фактури. Все, вирішено! Одягну його!
          • 2015-07-30 22:59
            так, Укрпоштою від 2-х тижнів до 2-х місяців займає. А щодо доставки, то треба обов"язково обирати безкоштовну. Ну, якщо, звісно, не хочете, щоб доставка вийшла дорожче, ніж товар;)
  • 2015-08-19 11:57
    Доброго дня!
    • 2015-08-19 12:15
      ))) Шукала "кнопку", щоб підкріпити фотографію і ненавмисно натиснула відправити коментар. Ну щож, буває))))) 
      З приводу взуття і сумочки... Звичайно чорна сумочка пасує до усього, навідь не сумнівайтесь! Але, наскільки я знаю, мода диктує інші правила. На сьогоднішній день можна не підбирати сумоку під ваше взуття, а навпаки. Дуже модно поєднувати різні кольори у деталях. Напиклад, коралове взуття, м ята сумочка, коралова блуза, білі штани і м ятний браслет, чи намисто. Дуже гарно виходить. Сама на днях купила коралові туфлі на підборах, трошки задекорувала їх золотими намистинками, вдягнула під них білі штани, кораловий светрик і массивне написто із золотих намистин і каміння. А сучмочку взяла яка служить мені вірою і правдою і ніколи не підводить - чорну. Під волосся пасує))))))). Дівчата! Погляди забезпечені! Експерементуйте і будьте чарівні!

Наступний запис

2015-07-23 23:48

Оформлення весільної зали

23
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.