2015-02-12 23:11
#Fury #Лють #Танки #Історія УВАГА! СПОЙЛЕРИ!
Нещодавно переглянув фільм Лють (Fury) - історія про як може тримати американська "середня" броня снаряди з дула тигрів та давати жару німцям.
Зокрема, для мене було важливим те, що була показана картинка з молодим поколінням на війні, з їхніми поглядами на життя, з самим їхнім прагнення жити та гуманним ставленням до людей...з одного боку це відразу ми бачимо...але потім спостерігаємо що війна змінює людей. Але можемо тільки здогадуватись наскільки змінилось життя єдиного живого танкіста.
Спецефекти. Мейд ін Америка. Все дуже круто.
Щодо гри акторів. Коли дивився фільм, то я справді бачив п'ятьох танкістів, які переживають тяжкі часи. Я сидів там, разом з ними в танку, і в мене теж перехоплювало дихання коли Шерман залишився один на один із Тигром, і коли останній уже горів, я не відмовився б від цигарки.
Крім всього цього цей фільм ще надихнув мене перечитати деякі сторінки історії щодо деяких танкових битв, що мали місце під час Другої світової війни. Це не найвищий бал, але вище достатнього. Від такого фільму ти отримуєш користь, тобі хочеться його передивлятись. Він надихає.
3

Коментарі 1

  • 2015-03-12 16:53
    Ви так цікаво описуєте, що хочеться переглянути фільм, хоч я подібний жанр дивлюсь рідко, оскільки після перегляду в мене надовго лишається відчуття відчаю в душі. Я схильна приймати все близько до сердця, а особливо в світлі сучасних подій. А все-таки не заспокоюсь, поки не перегляну цей фільм.

Наступний запис

2015-01-16 20:36

Сьогодні поговоримо про наші #вокзал и

5
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.