2015-01-16 20:36
Сьогодні поговоримо про наші #вокзал и .А саме, залізничні. Тільки от повернувся з невеличкої поїздки дізєлями, тому хочу повідати вам те, що накопилося у моїй голові та сформувалось моєю свідомістю.
Хтось скаже що наступна фраза може принизити чиюсь гідність, чи вона несправедлива сама по собі, некоректна, але я вважаю що це та гірка правда яка жорстко ріже в очі, як і запах деяких людей на вокзалах..як не крутіть, але всі люди на вокзалах поділяються на тих, від кого не смердить, і тих від кого смердить. І ЦЕ ТАК Є! Якщо ви говорите що ні, то перевірте ще раз усі свої квитки з поїздок залізницею, мабуть ви подорожували у СВ без пересадок десь між Осло і Бергеном.
Від такої проблеми одночасно стає #соромно за свою країну, хапає лють, яка спрямовується проти політиків, і, звісно, там, у Богом забутому залі очікування, тобі хочеться щоб із старих ламп на стелі, яка освітлюють це похмуре приміщення, полилася ліпше гаряча вода. Ніхто не замислювався чому їх так багато? Я б радо відповів вам, якби знав відповідь. І чому так склалося? Це мене завжди сильно хвилювало. Чому? Що таке відбувається у свідомості тих людей...
5

Коментарі 5

  • 2015-01-17 01:36
    ))))) як жеж я Вас розумііію ))) я, так би мовити, нюхач...у мене нюх, як у собаки...тож потерпаю нещадно в транспорті завжди...бо ще жодного разу не було такого, щоб не було нікого смердючого :( іноді приходиться виходити по три-чотири рази з маршрутки щоб не знудило...  
    Знаєте, можливо хтось і випадково так от...з душком...ну бувають різні обставини...але ж таки Ваша правда, смердючків занадтто багато ((
  • 2015-01-17 14:59
    Це добре, що зараз зима. А ось влітку запашки стоять на вокзалах. А мені більше за все запам’яталась літня поїздка в Євпаторію, в причіпному вагоні. Вагон простояв на запасній колії декілька років. Відмити цей вагон перед відправкою забули, це була не поїздка, а кошмар (кунсткамера).
  • 2015-01-17 17:21
    Проблема справді існує, причому неприємним може бути не тільки запах немитого тіла або алкоголю, а й парфумів, щедро вилитих на себе якоюсь "модницею". Люди часто не замислюються про те, що поряд може бути астматик чи алергик, вагітна з токсикозом, або людина, котрій просто не подобається різкий запах парфумів.
  • 2015-01-20 15:37
    Так, це проблема. Особливу влітку. Хоча, якщо пощастить, то можна буде відкрити вікна. А в зимку все ще гірше. Вікна не відчиняються, бо холодно. І часто трапляється у потягах їдуть якісь п'яні заробітчани, котрі не встигли помитись, чи подорожуючи люди, тіж велосипедисти, наприклад. Або ж неохайні пенсіонери. Я люблю подорожувати, але з нашою культурою у поїздах то не завжди приємна дорога.
  • 2015-01-29 13:05
    Зовсім недавно теж замислилась над таким питанням.  
    Мені потрібно було відвідати Харків. Повертаючись назад, хотіла перепочити в залі очікування, але тільки зайшла в приміщення, різко перехотілося там перебувати. Сморід неймовірний! Так це було уже далеко не літо. Я навіть представити боюся, що там твориться влітку.

Наступний запис

2015-01-11 22:06

#природа #безцінно #немісто

7
5

© 2010 - 2024. Всі права захищено.