2015-02-16 12:23
До недавнього часу я на літній відпочинок щороку їздила в Крим. Природа, чисте повітря мене цілком влаштовували і бажання їхати за кордон на відпочинок не було. В Криму м з синоми часто ходили на різні екскурсії. І одна із них мені запамяталась найбільше, бо повязана зі смішною історією. Сину тоді було 5 років. Ми пішли подивитися печеру Еміне-Баір-Хосар або ще її називають Мамонтовою печерою. Всередині в печері є маленьке озерце, поряд знаходиться скелет мамонтеняти. Гід підказує туристам, що в те озерце потрібно кидати монетку і загадувати бажання. Що вся група дружно й зробила. Чую, мій син кидає монетку і каже: "Хочу багато-багато жуйок!". Я йому пояснюю, що бажання мають бути більш суттєвими, а він мені:"Ні, мяса я не хочу!" Слово "суттєвий" зазвичай я вживала до їжі, коли син хотів щось з десерту, а я пропонувала спочатку зїсти щось суттєве :). Ось він і видав. Хто був поруч і чув це, то ще довго сміявся :)
1

Коментарі 2

  • 2015-03-03 16:26
    По себе знаю, все желания которые я загадывал в Крыму, сбывались ) Надеюсь и у вашего сына сбудется! И не только это. А вообще желания детей всегда отличаются от желаний взрослых) P.S. Дети всегда вас внимательно слушают!)
    • 2015-03-03 16:30
      :) Мрія сина теж здійснилась. Неодноразово :) Правда, жувальні гумки доводились йому викидати(коли бачила мама) і залишати собі тільки наклейки :)

© 2010 - 2024. Всі права захищено.