Рукоділля

Група, учасників: 38
2015-09-27 21:43

Світлофор своїми руками. Поробки в освітні організації

В усіх освітніх установи (дитячі садочки, школи тощо) восени проходять два масштабні свята: «день правил дорожнього руху» та «свято осені». Звичайно, що вихователі і вчителі напружують батьків необхідністю зробити #поробки . Ось я вам s пропоную поробку «світлофор» на свято «правила дорожнього руху». Робити цей світлофор доволі легко. Необхідно: будь-яка коробка, яка своєю формою нагадує світлофор (в моєму випадку – коробка з під машинки на управлянні); залишки шпалер; кольоровий папір; клей; ножиці; стійка фарба; скотч.
Потрібно симетрично відміряти циркулем місця для червоного, жовтого та зеленого світла, які потрібно вирізати з кольорового паперу. Наш задум був таким: якщо існує чотири сторони у світлофора, то потрібно продемонструвати усі кольори світла. Саме тому на одному боці світлофора представлене кружальце лише червоного світла, а інші два – чорне. І так далі. А на четвертому боці ми зробили усі кольори одночасно.
Спочатку ми обклеїли звичайну коробку залишками шпалер. Закріпили клеєм та скетчем. Потім позначили місця різнокольорового світла. Далі зробили піддашок над верхнім світлом на кожній стороні. А потім фарбували коричневим лаком разів шість (дуже рідкий лак). А у кінці приклеїли червоні, жовті, зелені і чорні кружальця на боки світлофора. Крім того, ми зафіксували мотузку зверху світлофора для того, щоб його можна було повісити.
І як вам поробка? Мій син був у захваті так само, як і інші діти у садку.
244

Коментарі 4

  • 2015-09-30 22:56
    Ох уж эти мамы - чего они только не умеют)) 
     
    А я сыну подруги помогала гербарий делать на "Праздник осени"))
    • 2015-10-01 09:04
      Мы также готовимся на праздник осени. Он у нас в конце октября, есть время отхекать светофор.
  • 2015-11-02 17:38
    Українська кмітливість завжди викликала у мене гордість, здається, що наші люди можуть зробити з нічого все))))  
    Дуже красива поробка, а головне - дешево і сердито)))) Єдине зауваження - краще було б, коли козирьки були б над кожною "лампочкою". А так - все прекрасно)
    • 2015-11-02 18:19
      вы не представляете как сложно сделать аккуратно те козырьки. мы не рискнули.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.