Рукоділля

Група, учасників: 38
2015-06-09 23:36

Як сплести браслет на вилках

Помітила, що зараз пішла мода на #браслетиЗРезинок . Розповім, #ЯкСплестиБраслетЗРезинокНаВилках . Нам знадобляться різнокольорові нитки (можна використати в послідовності веселки), застібка, ну і власне виделка. Першу резинку складуємо вдвоє, надягаємо на середні зубці виделки, прокручуючи «восьмеркой». З двома наступними резинками робимо так само, але чіпляємо їх на два зубці справа та зліва. Та резинка, що на середніх зубцях, перекидається над верхньою. Наступні резинки не треба прокручувати «восьмеркой». Далі повторюємо в наступній послідовності: 1 резинка в центрі та 2 по краям. Робимо по 2 таких ряди одного кольору, потім беремося за інший колір. Аби захвачувати резинки, можна використовувати зубочистку для зручності. Важливо притримувати пальцем резинки з іншої сторони виделки, аби вони не злетіли. І на завершення! З правого бокового зубця виделки перекидаємо резинку на правий середній, а з лівого бокового – на лівий середній. Тепер середні нижні по черзі перекидаємо над верхніми. Натягуємо на 2 середні зубці резинку такого кольору, як і на початку. Знову ж перекидаємо нижню над верхньою. І нарешті переміщаємо на один зубець. Надягаємо застібку, притримуючи крючком. Ну от і все, #браслет готовий. Сподіваюсь, трохи зрозуміло)))) Насправді все не так складно:)
6

Коментарі 8

  • 2015-06-09 23:46
    Ви, як і Medvedica, з малечою плетете чи це ваше власне захоплення?
    • 2015-06-14 12:56
      спроба знайти себе)))))
  • 2015-06-10 10:36
    Мені здається на виделці браслет плести складніше, ніж на рогатці чи на верстаті. Бо на верстаті з одного боку стовпчики пусті, резинку зручно зачіпляти гачком. Та може мені просто так здається, бо я не пробувала плести по іншому.
    • 2015-06-14 13:12
      Чому б не спробувати для порівняння?))))
  • 2015-06-11 13:50
    Зараз цей вид рукоділля дуже затребуваний і такі гумки продають на кожному розі. Раніше я навіть не звертала на них увагу, але коли прийшла в школу за своєю дитиною, була вражена, практично весь клас ходить в таких браслетах . Це дуже рідко, коли стільки дітей займається цікавим заняттям, яке їм до душі. Найголовніше, щоб ці браслети були вільні і не перетягували руку дитини, а так нехай займаються .
    • 2015-06-14 13:06
      Коли я навчалася в школі, модними були різноманітні вироби з бісеру, в тому числі так звані "фенечки". А тепер браслети з резинок рулять)))) Таке рукоділля чудово підійде для посидючих діточок. Або ж і для вертунів, яким батьки хочуть привити старанність. Купити таку річ - не проблема, але ж браслет, виготовлений власноруч, принесе неабияку радість дитині.
  • 2015-06-13 16:41
    Дуже цікава штука, останнім часом на такі браслетики пішла неймовірно велика мода, десятки років вже вони є у продажу і ніхто не замислювався, що їх можна плести самим, створювати свій особистий хенд-мейд.
    • 2015-06-14 13:11
      Точно-точно. Ще цей хенд-мейд буде абсолютно ексклюзивним, адже точнісінько такого браслету не буде більше ні в кого (хіба що плагіат). Можна експериментувати з кольорами, візерунками, робити його на свій смак. Браслет у якості подарунка обов"язково порадує маленьких модниць.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.