2015-01-04 21:19

Серіал "Ксена-принцеса-воїн"

Пам'ятаю, ще в дитинстві цей #серіал йшов по тв. Захоплюючий #бойовик , на міфах #СтародавньоїГреції . Все, починаючи від персонажів і закінчуючи декораціями-все на високому рівні. Сюжет добре продуманий, красиві персонажі, вболівання за них-все є в цьому серіалі. Цей серіал приніс популярність багатьом акторам, у тому числі і моєї улюбленої #РенеОКоннор . Трохи про перевтілення: #Зена (Ксена) - жінка-воїн, яка повстала проти Геракла, сильна, вольова, розумна і красива жінка. Готова на все, бореться на боці зла. АЛЕ переживши зраду, змінює свій характер і стає Доброю. Режисер нам показує Зену, як непереможного героя, який зносить все навколо, і навіть боги їй подчіняються. У серіалі є багато інтриг, сатири, ненав'язливості, і головна інтрига-смерть Зени в 6-му сезоні. #Габріель (Габріелла) - весела дівчина-#бард, балакуча, притому ще й блондинка. Її характер вселяє довіру-вона ніколи не зрадить, з нею не буде нудно. Але режисери люблять приносити сюрпризи. В 4-му сезоні з барда-няши Габріель перетворюється в грізну войовницю-#амазонку, готову рвати і метати все навколо. Салмоней, Автолик, Діана, Мег-це позитивні персонажі, серії з ними-суцільне задоволення. #Боги , яких тут багато, красуня Афродіта, грізна Афіна, войовнича Діана, дурнувата Дисгармонія, та інші-також родзинка серіалу. Весь час щось витворяють. Без них серіал був би не цікавий. І звичайно ж-негативні персонажі. Їх також багато, але потрібно дивитися серіал. Дуже цікавий, захоплюючий серіал, аналогів у світі я поки не можу знайти. Дивиться на одному диханні
13

Коментарі 2

  • 2015-01-26 19:36
    Скільки цьому серіалу років-) Я його ще в школі дивилась. Мені він так подобався-). А зараз вже передивляєшся в інтернеті ,і він здається таким примітивним. А ще в цей час показували Бафі- переможниця вампірів -)
  • 2015-05-07 14:05
    Серіал мого дитинства, багато сміху та переживань. Мої діти трішки підростуть і ми разом переглянемо пригоди Ксени та друзів. Сподіваюся, мені вдасться зацікавити їх історією Стародавнього світу. Звісно, це кіномило не претендує на об'єктивне висвітлення історичних подій, однак сценаристи вдало передали атмосферу того часу.

Наступний запис

2015-01-03 21:04

Серіал "стріла".

14
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.