2015-02-25 23:40
Місцевий #зоопарк
Обожнюю дивитися на звірів у зоопарку, але тільки у тому випадку, коли вони ситі та доглянуті. А згадуючи «дикі» зоопарки на колесах, які їздили з міста до міста у моєму дитинстві згадую лише голодних звірів у брудних клітках. Зараз я хочу поділитися з Вами своїми фотографіями, які я зробила у зоопарку міста Києва у мій останній візит. Загалом усе було доволі цивілізовано та #звірі були добрими. Вважаю, що для киян – це чудове місце, де можна провести час з дітьми. Цікаво, як свій зоопарк оцінюють самі кияни?
9

Коментарі 4

  • 2015-02-26 13:09
    Очень бедненько. Киевский зоопарк сносный, но ему так далеко до хороших условий для животных. На носорога я вообще смотреть не могу без слез: годами ходит по вытоптанному ним же кругу, гадит и дальше ходит. Жалкое зрелище. Как будто у него не все вальты в колоде. Территория огромная, но во многих местах запущенная. Туда бы меценатов.
  • 2015-02-26 16:32
    Іноді в зоопарку деяким рідкісним видам тварин живеться краще і безпечніше, аніж на волі. Не можу на 100% сказати щось про Київський зоопарк - не була там, а з фотографій висновків не так багато про умови життя тварин. Можливо, коли з'являться діти, буду відвідувати такі місця частіше))) Але у тих зоопарках України, де я була, умови, м'яко кажучі, так собі. Хоча це, безперечо, краще ніж цирк. Я обожнюю трюки циркачів, але усі номери, пов'язані з тваринами викликають у мене мурашки по шкірі, бррр.
  • 2015-02-26 16:39
    Не знаю як до свого зоопарку відносяться самі кияни, але дивлячись на те, в яких умовах знаходяться звірі, можна зробити висновок, що це ще не самий гірший варіант з того, що я бачив на власні очі. Доводилось спостерігати в деяких місцях просто жахливі умови, в яких знаходяться звірі. В їхніх клітках не прибрано належним чином, звірі харчуються в основному тим, що їм дають відвідувачі.
  • 2015-03-14 18:23
    Раніше Київський зоопарк був улюбленим місцем відпочинку для багатьох, але зараз іноді хочеться себе запитати - що я тут роблю? А все тому що зоопарк реально збіднів. З'явилося багато нових вольєрів і всі вони зроблені вже по сучасному дизайну. Тварин добре видно, до деяких кліток можна підійти дуже близько. Але ... більшість з цих кліток пустує. З негативного можу відзначити що присутня занедбаність і недоглянутість. А певні види диких тварин викликають просто жалість. Наприклад вовки були якісь перелякані і худющі. Думаю багато хто чув про велику кількість смертей у Київському зоопарку. Слон, олень, жираф .. і це ще не весь перелік померлих тварин. Причина тому - погане поводження з тваринами, недоїдання і відсутність медичного догляду, а також корупція.

Наступний запис

2015-02-24 18:55

Кулінарна #пригода.

3
0

© 2010 - 2024. Всі права захищено.