2015-01-07 11:11
#Швидкітренування або #кросфіт . Взагалі поняття "кросфіт" означає високоінтенсивні, швидкісні комплекси кардіо, або ж гибридні тренування в змішаному режиме. Тренування триває до 45 хвилин, але дозволяє охопити майже всі види м'язів. Це не тільки дозволяє тримати себе в чудовій формі, а й розвивати свою силу, витримку і скинути зайві кілограми. Для того, щоб почати тренуватися навіть вдома, потрібно зовсім не багато: скакалка, дві гантельки (від 1 кг), гімнастичний ролик... але можна обійтися і без цього. Я живу за містом і у мене не завжди вистачає часу, щоб поїхати в місту і позайматись в спортзалі, тому тренуюсь вдома. Бажаю всім хорошого здоров'я !!!
7

Коментарі 3

  • 2015-01-10 22:45
    Кардіо тренування - це можливість удосконалити тіло, зміцнити м'язи та ефективно врегулювати вагу. 
    І не обов'язково мати дорогі тренажери, достатньо сили волі та часу. 
    А ще для результату потрібні послідовність та систематичність.
  • 2015-01-11 22:44
    Як добре, коли люди займаються спортом. Тоді й ліки не потрібні, менше хворіють. Кардіо навантаження - це дуже добре. Кросфітом ніколи не займалася. Силові тренування відвідувала, займалася на фітболі, степі, з боді баром. Цікаво дізнатися про це більше.
  • 2015-01-12 12:21
    Що таке гімнастичний ролик? Скакалка є, ще є металевий обчу, але думаю купити хула-хуп, що скажете про нього? Думала ще ранком бігати, але подруга відрадила. Після сильнох травми ноги вона багато спілкується з лікарями і говорить, що вони не радщять бігати казна в чому і казна-де) Треба мати спецвзуття і бігати лише по спеціальному покриттю, а інакше можна отримати проблеми зі спиною. Що скажете з цого приводу?

© 2010 - 2024. Всі права захищено.