2015-02-09 13:23

День закоханих)

Таааак. дівчатка і хлопчики, Свято наближається)
В цій статті хочу розповісти про одне з місць в Рівненській області , навіть більше - Рівененського району, яке з недавнього часу стало туристичним. В кілометрах двадцяти від обласного центру є невеличке селище Клевань, а вже недалеко від Клеваня є Тунель Кохання. Це така собі пам"ятка природи місцевого значення - в лісі розташовується тунель, який утворюється з дерев та кущів, сплетених між собою. Існує легенда, що якщо закохана пара загада в цьому місці бажання, то воно обов"язко здійсниться. причому дуже-дуже скоро)))
А ще недалеко від цього місця є аврк-готель Скольмо, де також можна зупинитися - дуже гарна територія, гарні номери, смачна кухня) так що День закоханих можна провети там)))
12

Коментарі 4

  • 2015-02-09 13:48
    Це те магічне місце, яке обов'язково повинен відвідати кожен. Які ж фотографії там виходять - мальовничі та казкові. Потім переглядаючи їх, здається, що то було ненасправді. Тунель Кохання - це ціла природна пам'ятка, яку можна порівняти з феноменом. Самоутворена краса - зелений тунель, утворений зарослями кущів та дерев, які цупко сплелись між собою. Ця композиція ще й має арочну форму, що доповнює загальну картину. Я знаю, що стосовно цього тунелю існує ряд повір'їв.
  • 2015-02-10 13:08
    Нещодавно бачила його на просторах інтернету. Ще й думала, де така краса знаходится, а воно на Україні. Радості немає меж! Оскільки я люблю подорожувати і роблю це кожного року, то обов'язково відвідаю це казкове місце! Взимку як Нарнія, а влітку - як Аліса в країні чудес! Неймовірно гарно!)
  • 2015-02-10 13:16
    Так, я теж була зі своїм чоловіком у цьому тунелі. Більше того там все ще зрідка може проїхати локомотив, так що треба бути обережним. Ми були влітку, там було дуууже багато комарів, так що майте на увазі. До речі, до цього тунелю приїздять навіть із закордону, ба навітьчула, що з Китаю аби зняти рекламний ролик!
  • 2015-02-11 01:28
    Як вже писали, я також бачила не раз це фото в Інтернеті, не здогадуючись, що неймовірне - поряд. Майже поряд. Цей нерукотворний тунель - начебто якась фантасмагорія, швидше за все схожа на фотошоп, ніж на справжнє природне диво. Кожного разу, коли я дивлюсь на зелений коридор, мені здається, що це вхід до Таємної кімнати, де на нас очікують не тільки персонажі з "Хронік Нарнії", але й Гаррі Поттер, Пітер Пен та ще багато інших надзвичайних і несподіваних, неймовірних героїв і створінь.  
    Зимове фото я бачу вперше, але воно навіває сум, тугу, безнадію. 
    Чесно кажучи, я навіть не впевнена, що хочу пройти цим чудернацьким коридором - боюся втратити передчуття дива, яке виникає в мене щоразу при погляді на цю ірреальну, дивовижну красу...

Наступний запис

2015-02-06 14:51

Радомахера

19
2

© 2010 - 2024. Всі права захищено.