2015-03-25 09:49
Захистіть себе від нітратів і пестицидів. Весняні #овочі і #фрукти .
За зиму наш організм виснажується і потребує вітамінів. Яскраві кольори овочів на прилавках магазинів так і ваблять до себе. Але! Рані весняні овочі і фрукти майже не містять у собі вітамінів і мінералів, натомість насичені нітратами, які просто отруюють організм.
Найкращі продукти для вживання – сезонні овочі, ягоди, фрукти, які зростають у рідній країні і мають природній вигляд (розмір, колір). Дехто вважає, що вирощені на відкритому ґрунті овочі безпечні до вживання (парові теплиці), але і тут нас спостерігає хімічна отрута. У ґрунт частенько додають стимулятори зростання клітин - так звані чинники зростання. Існує багато варіантів зменшення кількості нітратів в овочах і фруктах, але все одно вони не дають гарантії повного очищення продуктів.
Привезенні овочі з фруктами із закордону несуть в собі іншу небезпеку: кожну партію постачальники обробляють різними консервантами для тривалого зберігання продукції і доставки товару в іншу країну.
Отриманні організмом людини #нітрати і #пестициди приводять до тяжких захворювань і навіть до смерті. Пам’ятаймо про це.
6

Коментарі 4

  • 2015-03-25 12:18
    Так, Тетяно, спасибі що нагадала про нітрати та пестициди. Бо зараз дуже хочеться придбати помідорчиків та огірків. Кожного разу зупиняю себе від цієї покупки. Хоч трохи у салатик покрихтити огірочок...  
    П.С, А ти прямо на якійсь базі фотографувала? Спецагент прямо!)
    • 2015-03-25 12:20
      :))) конечно агент! Ириша, огурцы в первую очередь не рекомендую, они как губка в себя втягивают всякую гадость... столько отравлений ними!
  • 2015-03-26 13:14
    Почитала,Танєчка,твій коментар і зрозуміла, що утнула дурницю. Вагалася який овоч придбати у магазині. Насправді, мені більше подобаються помідори, та я чомусь вирішила що у огірках менше нітратів, а воно виходить навпаки. А так у цей час свій вітамінний баланс добре поповнювати березовим соком. Біля будинку росте декілька берізок. А овочів буду чекати своїх, їх, до речі, можна навіть на балконі вирощувати.
    • 2015-03-26 13:31
      Поддерживаю полностью за берёзовый сок. Об огороде на балконе: моя свекровь женщина уже старенькая (больше 80 лет) по всей своей квартире развела огород. У неё даже летом огромные помидоры на балконе (свисающие горшки) вырастают. Кушает всё свое. Нужно учиться.

© 2010 - 2024. Всі права захищено.